K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
usta , www.youtube.com/watch?v= &gl=US&hl=en&has_verified=1&bpctr=9999999999 sadece bu var,1 youtube linki olacak sonu en ile biten /tr yaparsan düzelir daha önce sunpluslarda buna benzer sorunu yaşamıştım dene bakalım
Usta googleden alınan api key çalıştırıyor farklı bir yazılımda denedim usb ile yüklenen yazılımvar videodaki gibi çalıştırıyor, api key de sorun değil gibi ama 4 adet api key var hepsini değiştirdim yazılımda, emmi ustaya gönderdim , test edip geri dönüş yapaınca çalışmassa , senden istiyicez artık bir düzenleme, teşekkütler usta , Next kank ota030 da yaptıgım değişiklikApiyi nerden aliyorsun bjrde ben sana api vereyim dene bakalim olmazsa yasmzilimi yolla ben duzenliyim
bu linki bende bulmustum fakat linki degistirdigimde bir harf veya numara fazlaydi ve bootda kaldi kernel dosyasini orijinal ile ayni büyüklüge getirmeme ragmenusta , www.youtube.com/watch?v= &gl=US&hl=en&has_verified=1&bpctr=9999999999 sadece bu var,
sorun bence orda değil , yani linktebu linki bende bulmustum fakat linki degistirdigimde bir harf veya numara fazlaydi ve bootda kaldi kernel dosyasini orijinal ile ayni büyüklüge getirmeme ragmen
belkide checksum ile ilgili cünkü resimde isaretlenen bölüm bendede var, ama degistirecegim sey ayni uzunlukta olursa takilmiyorsorun bence orda değil , yani linkte
checksum , yeni yazılımlarda yok next dede yok, baktığım birçok farklı yazılımda da yok, checksum olmayan yazılımlarda deneme yapmak daha mantıklıbelkide checksum ile ilgili cünkü resimde isaretlenen bölüm bendede var, ama degistirecegim sey ayni uzunlukta olursa takilmiyor
fakat kerneli 7zip cözdügüm zaman checksum yok, geri dönüste program kendisi koyuyor.checksum , yeni yazılımlarda yok next dede yok, baktığım birçok farklı yazılımda da yok, checksum olmayan yazılımlarda deneme yapmak daha mantıklı
evet bencede, sorun Youtube Algoritmayi degistirdi galibasorun bence orda değil , yani linkte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
R rikit
bunu dene istersen
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
şu yazılımı deneme şansın varsa dene yenifakat kerneli 7zip cözdügüm zaman checksum yok, geri dönüste program kendisi koyuyor.
Ben hatta yeni youtube kanallarida eklemistim (eskisinin yerine).
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet bencede, sorun Youtube Algoritmayi degistirdi galiba
su an olmaz ama sonra deneyebilirimşu yazılımı deneme şansın varsa dene yeni
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1 youtube linki olacak sonu en ile biten /tr yaparsan düzelir daha önce sunpluslarda buna benzer sorunu yaşamıştım dene bakalım
%s büyük ihtimalle video ID sini gösteriyordur ,"US" united state (ülke) ,"en" (dili) sanırım ,çok bildiğimden değil ama ,acaba oradaki US yazan yeri TR ,en yazanı da tr yapıp dene bakalım ,bizim ülkemizde gösterecek mi
usta sadece %s eklesem düzelirmi sence düşüncen nedir ? next ota40 da api okuma sorunu var sadece ota30 da sadece resimdeki sorun düşünceni merak ettim