Yav bazen yapabilecekleri şeyleri yapmayıp firmaların müşteriyi enayi yerine koymalarına sinir oluyorum yukarıda birkaç arkadaş play store sorununu yazmış arkadaşlar firmanın yolladığı aptoide uygulamasına falan gerek yok biraz araştırırsanız play store yi şakır şakır açıyor firma bununla uğraşmak istemediği için size aptoide apk sını gönderiyor çünkü yapması biraz meşakat istiyor bunuda size telefonda kolay kolay anlatamazlar bunun için işlerine gelmiyor al sana aptoide apk zaten aptoide de çoğu uygulama güncel değil örneğin stremio diye yabancı film izleme uygualaması var normalde şuan 4 sürümünde aptoide de 3 sürümünde yok abi yok play storenin yerini hiçbir şey tutmuyor yapmakta aslında çok basit tv nin browserine play hizmetleri android tv yaz zaten karşına herhangi bir sitede güncel sürümü karşına gelir indir yükle bak bakalım play store açılıyor mu açılmıyor mu işte bizim ülkemizde herşey üretiliyorda geliştirebilirlik konusunda şüphelerim var al hazır tv yazılımını hindistandan ne alaka diyeceksiniz o tv yazılımını biraz araştırırsanız awox onvo nordmende hepsinin yazılımı birbirine benziyor farkındaysanız biraz araştırma sonucu hindistan yazılımı olduğuna ulaştım yav tamam alıyorsun hazır yazılımı türkiye ye göre özelleştiriyorsun hakkını yemeyelim şimdi madem lisans sorunun var yap bir uygulama adına play hizmetleri güncelleyici mi koyuyorsun ne koyuyorsun play hizmetlerinin yeri bir sürümü çıktığında at uygulamanın içine son kullanıcı play store girmediği veya youtubede oturum açamadığı zaman girsin burdan firma aracılığıyla güncellesin bunu firmada çalışan 1 kişiye görev olarak versen son kullanıcının memnuniyeti daha çok artar hiç olmasa lisanslı değil ama lisanslı gibi kullanmamıza olanak sağlıyorlar diye benim 50 yaşında annem babam dedem amcam v.s nerden bilecek browserden play hizmetlerini apk sını indirip kurup güncellemeyi belkide virüslü birşey indirip bozucak televizyonu biraz müşteriye yardım edin ya olan şeyleri olmuyormuş gibi gösterip işin kolayına kaçmak hiç yakışmıyor yani