By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kullanıcılar için gizli metin:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
En son dayanamamış bir mesaj yazmışım. Konu BAĞIRA BAĞIRA devam etmiş zaten. TV sorunlarına taşıyalım, konuyu da kapatalım, uygun mudur?Burası tv sorunları bölümü mü oldu ,şimdi fark ettim ,hadi taşıyabilirsen taşı konuları, huuuu modlar uyuyormu,bir de 4 sayfa olmuş diğerleri ne alemde bilmem ,lahavleeeee
Bilemem ben çalgıcıyımEn son dayanamamış bir mesaj yazmışım. Konu BAĞIRA BAĞIRA devam etmiş zaten. TV sorunlarına taşıyalım, konuyu da kapatalım, uygun mudur?
Eee ben de duvar ustasıyım. Şimdi ne olacak?Bilemem ben çalgıcıyım
Şaşırma, rakiplerim bana öyle diyor ""o anlamaz,çalgıcı"Bilemem ben çalgıcıyım
Rakip değildir o, rakip olsa duramazsınız.Yooo ,uydurdum birden Olmaz olur mu ,98den beri varlar
Rakip rakip ,hep rakipti zaten DH'den beridir en son, kaynamasın arada, ben değilim onlar rakipRakip değildir o, rakip olsa duramazsınız.
Bu konu uykuda idi Emmi sen uyandırmışın bilgi vereyim konu sahibi uygun yazılım ile 4k60hz almıştır bilgi olarak sorun çözülmüştürBurası tv sorunları bölümü mü oldu ,şimdi fark ettim ,hadi taşıyabilirsen taşı konuları, huuuu modlar uyuyormu,bir de 4 sayfa olmuş diğerleri ne alemde bilmem ,lahavleeeee
Uykuda nasılsa taşımayayım dedin yaniBu konu uykuda idi Emmi sen uyandırmışın bilgi vereyim konu sahibi uygun yazılım ile 4k60hz almıştır bilgi olarak sorun çözülmüştür