4k seçiyorum hdmı çıkışınida değiştirdim fakat aynı yine HD olarak görünüyorEkran ayarlarından 4K60 seçersen düzelecektir. 4K60 seçeneği yoksa tv deki diğer HDMI çıkışları dene illaki birinde olacaktır.
Ekran ayarlarından 4K60 seçersen düzelecektir. 4K60 seçeneği yoksa tv deki diğer HDMI çıkışları dene illaki birinde olacaktır.
Başka kaliteli bir HDMI kablo ile dene birde4k seçiyorum hdmı çıkışınida değiştirdim fakat aynı yine HD olarak görünüyor
30hz var sadece
Önerdiğin bir tane varmı hocamBaşka kaliteli bir HDMI kablo ile dene birde
30Hz de 4k alamazsın Android TV mi bu öleyse ayarı var4k seçiyorum hdmı çıkışınida değiştirdim fakat aynı yine HD olarak görünüyor
30hz var sadece
Sağlam kaliteliÖnerdiğin bir tane varmı hocam
Televizyonum 4k destekliyor televizyon açılınca 60hz yazıyor ama TV box geçiş yaptığım zaman 30 Hz oluyor30Hz de 4k alamazsın Android TV mi bu öleyse ayarı var
Android TV hocam30Hz de 4k alamazsın Android TV mi bu öleyse ayarı var
Tv kumandası menü tuşu ayarlara git cihaz tercihleri girişler HDMI Edid sürümü edid 2.0 seç düzelmesi lazımSağlam kaliteli
Televizyonum 4k destekliyor televizyon açılınca 60hz yazıyor ama TV box geçiş yaptığım zaman 30 Hz oluyor
Android TV hocam
Önerdiğin bir tane varmı hocam
Onu nsl düzeltecez hocam pkiEdid 1.4 seçili olabilir yada otomatik edid 1.4 geçer o zaman 4k30 Hz üzeri vermez
Dediğim yere baktın mı ne seçili ordaOnu nsl düzeltecez hocam pki