E
ErenAltunbaş
Yeni Üye
- 1 Kas 2020
- 2
- 30
merhabalar benim mb97 anakarta sahip bir regal televizyonum var ve youtubela netflix yükleme ekranında kalıyor 2 aydır yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim benim 2 ay öncesine kadar mb97 olmasına rağmen netflixe giriliyordu biraz önce yazılım güncellemeyle youtube sorunum düzeldi ama netflix hala başlama ekranında kalıyor netflix için bir öneriniz var mıNetflix destegi mb97 lerde kalkti,alternatif sekilde baglanmayi denemeniz mümkün ama youtube güncelleme yazilimi ile youtube normal calisiyor, alttaki linklere gözatin.
Önemli - 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
Önemli - Dlna özellikli eski tv de youtube, netflix ,iptv, cözümü Prime video Vestel,Samsung,Grundig,Philips
Tv lerimiz zamanla teknolojik yetersizliklerden kaynaklanan problemler ile satin alirken dikkate aldigimiz bazi özelliklerini kaybediyor,bize de ekonomik sartlar yüzünden mevcut tv ile eskiden kullanabildigimiz youtube netflix gibi smart uygulamalarini nasil kullanabiliriz arastirmalarina...tavsiyeforumu.com
yukarda paylastigim linki inceleyin; dlna ile olan..merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim benim 2 ay öncesine kadar mb97 olmasına rağmen netflixe giriliyordu biraz önce yazılım güncellemeyle youtube sorunum düzeldi ama netflix hala başlama ekranında kalıyor netflix için bir öneriniz var mı