By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Rica ederim.Farklı flash ile deneyince oldu teşekkürler eskisi YouTube kullanabiliyorum sayenizde
Rica ederim.Farklı flash ile deneyince oldu teşekkürler eskisi YouTube kullanabiliyorum sayenizde
üstat zipten cıkardıktan sonra klasoru olduğu gıbı mı flasha atacağız yoksa klasorun ıcındekı dosyaları mı flasha atacagız.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Zip içerisinden çıkartılanlar flash belleğe kopyalanacaküstat zipten cıkardıktan sonra klasoru olduğu gıbı mı flasha atacağız yoksa klasorun ıcındekı dosyaları mı flasha atacagız.
Yazılım linkselamın aleyküm sıra bende diyerek direk konuya dalmak istiyorum .)
Teşekkürler yaptım artık youtube acılıyor sayenizde .?Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Rica ederim.Teşekkürler yaptım artık youtube acılıyor sayenizde .?
Televizyonda iki sorunum vardı. Birinci YouTube girmiyordu. İkinci özellikle akşamları bir çok kanalda görüntüde donma oluyor. Bir kaç dakikada bir donma oluyor sonra düzeliyor. Önerdiğiniz şekilde TV yi güncelledim YouTube sorunu çözüldü. Ancak donma sorunu çözülmedi. Yardımcı olursanız sevinirim. Bunun herhangi bir ayarı yada programı varmı? Teşekkürler
Donma derken tam olarak nedir?
Televizyonda iki sorunum vardı. Birinci YouTube girmiyordu. İkinci özellikle akşamları bir çok kanalda görüntüde donma oluyor. Bir kaç dakikada bir donma oluyor sonra düzeliyor. Önerdiğiniz şekilde TV yi güncelledim YouTube sorunu çözüldü. Ancak donma sorunu çözülmedi. Yardımcı olursanız sevinirim. Bunun herhangi bir ayarı yada programı varmı? Teşekkürler
By_Trol
Sinyal gelmiyor gibi 1-2 saniyelik donma oluyor. Görüntü duruyor ses kesiliyor sonra tekrar düzeliyor. Bir kaç dakikada bir oluyor bu. Geceleri daha fazla oluyor. Aynı uydu kablosu ile başka televizyon sorunsuz çalışıyor.Donma derken tam olarak nedir?
Sistem donuyor uzaktan kumanda görev yapmıyor fişi prizden çekip geri taltığınızda düzeliyor gibi yada görüntüde yırtılma mozaiklenme gibi mi?
Her tv nin hassasiyeti aynı değildir tam teşhis için tv yi farklı bir anten sisteminde (Komşuda) Deneyin arıza tvde mi anten sisteminde mi kesinleşir.Sinyal gelmiyor gibi 1-2 saniyelik donma oluyor. Görüntü duruyor ses kesiliyor sonra tekrar düzeliyor. Bir kaç dakikada bir oluyor bu. Geceleri daha fazla oluyor. Aynı uydu kablosu ile başka televizyon sorunsuz çalışıyor.
Teşekkür ederimHer tv nin hassasiyeti aynı değildir tam teşhis için tv yi farklı bir anten sisteminde (Komşuda) Deneyin arıza tvde mi anten sisteminde mi kesinleşir.
Merhaba TV yi komşunun anteninde denedim yine donma oldu. Mini uydu alıcısı ile denedim onda da donmalar devam etti. Sanırım TV nin servise gitmesi şart. Kafamı karıştıran bazı kanallarda yapmıyor. Özellikle Fox TV de çok donma (sinyal kesilmesi gibi) yapıyor. Yazılımsal mı donanımsal bi sorun mu?Teşekkür ederim
Yazdıklarınıza göre anakart arızalıMerhaba TV yi komşunun anteninde denedim yine donma oldu. Mini uydu alıcısı ile denedim onda da donmalar devam etti. Sanırım TV nin servise gitmesi şart. Kafamı karıştıran bazı kanallarda yapmıyor. Özellikle Fox TV de çok donma (sinyal kesilmesi gibi) yapıyor. Yazılımsal mı donanımsal bi sorun mu?
By_Trol