Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam çok özür dilerim üni okuyorum okula gitmek zorundaydım şimdi eve gelebildim malum hafta sonu şimdi deniyorum sonucu yazıyorum hemen hakkınızı helal edin
Hocam usb 1 e takıyorum yüklemek için fişi çıkarıyorum ok tuşuna basılı tutarak fişi takıyorum mavi ışık yanıyor vestel yazısı geliyor yani yükleme yapmıyor sorun ne olabilir
Hocam usb 1 e takıyorum yüklemek için fişi çıkarıyorum ok tuşuna basılı tutarak fişi takıyorum mavi ışık yanıyor vestel yazısı geliyor yani yükleme yapmıyor sorun ne olabilir
Vestel ve ürünleri yazılımları 2 şekilde yüklenmektedir. 1.si full yazılım diye adlandırdığımız fabrika çıkış yazılımı 2.side core yani çekirdek yazılım(güncelleme), yazılımların yükleme talimatı aşşağıdaki gibidir. *yazılım yüklemeden alttaki hatırlatmaları da okumanızı tavsiye ederiz...
tavsiyeforumu.com
Full yazılım talimatlarını uygulayınız.
Farklı USB varsa onlada deneyiniz
Zip içerisindeki üç adet yazılım dosyasını boş bir flash bellek içerisine kopyalayın ve tv ye yükleyin. Yazılım yüklemek için uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutarak fişi prize takın tv nin önündeki led hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlayıncaya kadar OK tuşunu bırakmayın MB9X Anakartlarda ledin yanıp sönmeye başlaması yaklaşık 30 Saniye sürer led hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın yazılım yüklenmesinin bitmesini bekleyin.
Zip içerisindeki üç adet yazılım dosyasını boş bir flash bellek içerisine kopyalayın ve tv ye yükleyin. Yazılım yüklemek için uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutarak fişi prize takın tv nin önündeki led hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlayıncaya kadar OK tuşunu bırakmayın MB9X Anakartlarda ledin yanıp sönmeye başlaması yaklaşık 30 Saniye sürer led hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın yazılım yüklenmesinin bitmesini bekleyin.
Verilen yazılım sizin tv için değil ki siz neden yüklediniz. M@mesutgrkn için verildi.
Yazılımlar anakart ve tv nin seri numarasına göre farklıdır. Sizin tv nin seri numarasını yazın veya barkod resmini ekleyin.