yunusemre55
Yeni Üye
Selam arkadaşlar Seri no tutan yazılım bulamadım diğer bulduklarım görüntü ters yada ekran pütürlü açtı cihaz telefunken yazıp kapanıyor kumandadan tetiklemiyor Du öncesi
merhaba vermiş olduğunuz yazılımı yüklediğimde logo geliyor ledler yanık kalıyor kumanda işlemiyor stendbay ışığı sönük diğerlerinde ters görüntü yada parazitli görüntü veriyor cihaz kendinden uyduluYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
yok orjinal birden buhale gelmiş logoda kalıyordu cihaz geldiğinde finlux yazılımda açıyor görüntü kötü seg de açıyor ters ve kötü görüntü ama telefunken menülü sizin verdiğiniz yazılımda ve benim bulduklarımda açmıyor gene logoda kalıp ledleri yakıyor ayrıca panel yazılımlarının içinde bununki yokSeri noyu tutan yazılımı verdim. Donanım orjinal mi? Farklı ana kart mı takıldı.
yok orjinal birden buhale gelmiş logoda kalıyordu cihaz geldiğinde finlux yazılımda açıyor görüntü kötü seg de açıyor ters ve kötü görüntü ama telefunken menülü sizin verdiğiniz yazılımda ve benim bulduklarımda açmıyor gene logoda kalıp ledleri yakıyor ayrıca panel yazılımlarının içinde bununki yok
Bu yazılımı dener misin.merhaba vermiş olduğunuz yazılımı yüklediğimde logo geliyor ledler yanık kalıyor kumanda işlemiyor stendbay ışığı sönük diğerlerinde ters görüntü yada parazitli görüntü veriyor cihaz kendinden uydulu
buda aynı malesef logoda kaldı kart arızalı olsa diğer yazılımlarda açmaz sanırsamBu yazılımı dener misin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Maalesef bende başka yazılım yokbuda aynı malesef logoda kaldı kart arızalı olsa diğer yazılımlarda açmaz sanırsam
teşekkür ederim kart değişsek buseferde panel yazılımı gerekecek doğrumuMaalesef bende başka yazılım yok
Eski kartın üzerinde 23 İle başlayan kod var aynısını bulursanız yazılıma gerek yok farklı bir MB82 Bulursanız görüntüde sorun olursa verilen yazılımlar ile sorun giderilir.teşekkür ederim kart değişsek buseferde panel yazılımı gerekecek doğrumu