Mb82s telefunken yazılım lazım

Y Çevrimdışı

yunusemre55

Yeni Üye
28 Eyl 2020
5
40
IMG_20200928_045206.jpg

Selam arkadaşlar Seri no tutan yazılım bulamadım diğer bulduklarım görüntü ters yada ekran pütürlü açtı cihaz telefunken yazıp kapanıyor kumandadan tetiklemiyor Du öncesi

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Seri noyu tutan yazılımı verdim. Donanım orjinal mi? Farklı ana kart mı takıldı.

Y Çevrimdışı

yunusemre55

Yeni Üye
28 Eyl 2020
5
40
Seri noyu tutan yazılımı verdim. Donanım orjinal mi? Farklı ana kart mı takıldı.
yok orjinal birden buhale gelmiş logoda kalıyordu cihaz geldiğinde finlux yazılımda açıyor görüntü kötü seg de açıyor ters ve kötü görüntü ama telefunken menülü sizin verdiğiniz yazılımda ve benim bulduklarımda açmıyor gene logoda kalıp ledleri yakıyor ayrıca panel yazılımlarının içinde bununki yok

IMG_20200928_124745.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
yok orjinal birden buhale gelmiş logoda kalıyordu cihaz geldiğinde finlux yazılımda açıyor görüntü kötü seg de açıyor ters ve kötü görüntü ama telefunken menülü sizin verdiğiniz yazılımda ve benim bulduklarımda açmıyor gene logoda kalıp ledleri yakıyor ayrıca panel yazılımlarının içinde bununki yok
merhaba vermiş olduğunuz yazılımı yüklediğimde logo geliyor ledler yanık kalıyor kumanda işlemiyor stendbay ışığı sönük diğerlerinde ters görüntü yada parazitli görüntü veriyor cihaz kendinden uydulu
Bu yazılımı dener misin.

Geri
Üst Alt