MB211 NETFLIX YÜKLEME YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cengiz E
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet menüde Netflix amlemi gözüküyor. Bunlara ilave olarak Turkcell tv, Tivibu vb bir çok özellik mevcutmuş. :krotey?

Ekran-Alintisif575c620a4369b93.png
Amblem değilde ,ayrıca menüde ESN görünmesi gerekir,ama netflixse giripde film v.s. izliyorsan tamamdır zaten :) :ok
Bu arada herşeyi açmaya kalkma sakın,eksik yazılımda tv loop girer,elinde daha önce attığın full yazılım varsa korkma,ama yoksa kork diyebilirim :ok

İlk etapta profile den başlayım dedim. Bu aralar klasik kış arızaları var yağmur , şimşek arızaları ve odun kömür sobası dumanı nedeni ile görüntüde lekelenme arızalarında yoğunluk var. Diğer uyğulamalara bakamadım. Etkileşimli tahta arızaları da cabası telnet olayında sizden destek isteyebilirim. ???‍♂️
Bildiğim herşeyi paylaşırım mutlaka sevgil By_Trol :ok

Aramıza Hoşgeldiniz Vayyy Güzel Bir çalışma olmuş Bravoo.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı uğurlu Olsun.

deneyelim bakalım :)

Son düzenleme:
Hocam dediğiniz Adımları aynen uyguladım ancak netflix bitürlü yüklenmedi acaba nerede yalnış yapıyoruz

acaba nerede yalnış yapıyoruz
linkteki konuyu inceleyip, videoyu da seyredin ayrintili olarak hersey anlatiliyor.

linkteki konuyu inceleyip, videoyu da seyredin ayrintili olarak hersey anlatiliyor.
Hocam çok teşekkürler verdiğiniz linkteki 4 adımda iki yerde netflix var demiştiniz ikinciyide aktif edince netflix geldi çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık

Geri
Üst Alt