Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhabalar , modlama yapmaya çalıştım ancak bir türlü netflixi getiremedim, bir yerde yanlışmı yaptım, yardımcı olurmusunuz? D NetCaliber M mesutank
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır arkadaşlar, hard reset atınca düzeldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yeniden merhaba
Giriliş resmini değiştirmeye çalışıyorum regal tvde ancak "image file size exceeds allowed size" diyor nedir bunun düzeltme yöntemi?
İstersen önce yazılım yükle bakalım ,ne cevap verecek tv ,bana denilen "MB211 kartlarda netflix var" idi,bende ondan sordum "kumandada tuşu varmı diye" .Hocam benim kumandada Netflix tuşu yok. I dediğin kavramlara da yabancıyım. Anlaşılan biraz daha araştırma yapmam gerekecek
İstersen önce yazılım yükle bakalım ,ne cevap verecek tv ,bana denilen "MB211 kartlarda netflix var" idi,bende ondan sordum "kumandada tuşu varmı diye" .
Dediğim kavramlar sevgili hosbulduk 'un da belirttiği gibi forumda bol bol mevcut ,evet biraz değilde epey araştırma yapacaksın gibi görünüyor ,sana şimdiden kolay gelsin sevgili Cengiz E
Hımmm,bir yere yükle bari bende alayım profilleriDün MB211 Ana kartlı tv den profile aldım Netflix kapalı konumda duruyor açılabilir. ?
Hımmm,bir yere yükle bari bende alayım profilleri
Açılır ama içinde uygulama ve ESN yoksa ,zor ,denemek lazım çünkü mb211 lerde bazılarında varmış netflix,süper olur
Hımm,ESN öyle görülmez sevgili By_Trol ,büyük ihtimalle tv smart ,bu tvye ister ftp ister telnet ile bağlanıp ancak öyle görülür,bendeki "vendor"kolasöründe bu dosya ,hatta unutmazsam biraz sonra MB97 dump içine bakayım neredeymiş tam olarakProfile almamın asıl amacı ESN yi görebilirmiyim diye idi. Göremeyince Netflix'e baktım kapalı konumda idi. Tv polarizer tozlanması nedeni ile köyden gelmişti tüketici tekrar gelmeyim mümkünse öncelik verin deyince fazla bekletemedim temizleyip teslim ettim profile yi deneyemedim. Hafta içi gelecek olan ilk tv de deneyeceğim.
/rootFS/conf/config/netflix/ bu klasörde ESNID txt dosyasının içinde
Çok güzel ,güle güle kullan ,menüde ESN görünüyormu acabaHerkese merhaba arkadaşlar. Biraz uğraş sonucu sorunumu çözdüm ve MB211 ana kartlı tvde modlama ile netfilix özelliğini aktif edebildim.
Bu sayede profil alma, yazılım güncelleme ve modlama işlemlerininde nasıl yapılcağını öğrenmiş oldum.
Yardımlarınız için hepinize çok teşekkürler.
Hımm,ESN öyle görülmez sevgili By_Trol ,büyük ihtimalle tv smart ,bu tvye ister ftp ister telnet ile bağlanıp ancak öyle görülür,bendeki "vendor"kolasöründe bu dosya ,hatta unutmazsam biraz sonra MB97 dump içine bakayım neredeymiş tam olarak
Kod:/rootFS/conf/config/netflix/ bu klasörde ESNID txt dosyasının içinde