hocam tvye bugün yüklemeye çalıştım v1 versiyonunu
MB140 Titanium v1.38.23.0 Core Yazılım 23.07.2019
MB140 Titanium v1.38.20.0 Cor Yazılım
bu ikisinide denedim lakin güncelleme başarısız uyarısı veriyor menu 1505 yapınca.
Tvyi kapatıp kabloyu çektim ok tuşuna basılı tutup denedim tv normal acılıyor hızlı yanmıyor kırmızı ışık.
sorun nerededir?
Bellek 8gb fat32 ile formatladım
Sorun usb bellegi degistirdigimde duzeldi. Cok ilginc birilerinin basina gelirse usb den problem yapabiliyormus bunuda eklemek gerekiyor.V.1.38.23.0 Yazılım Tv nin fişi çekili iken kumandadan OK tuşuna basılı tutularak fiş prize takılır pilot led hızlı hızlı yanıp sönmeye başladığında OK tuşu bırakılır yazılım yüklenmeye başlar.
HI-LEVEL 43HL560 var, v1.38.23.0 Core yazılımdan Vestel QUI Core Update V2.26.0.0 yazılımına menü1505 yaparak geçiş yaptım şu an herşey iyi
Emeği geçen herkese teşekkürler,
DİKKAT: v1 yazılımdan v2 yazılımına her halikürda geçebilirsiniz "demiyorum", yazılım yüklemek her zaman riskli bir iştir
Lütfen önce elektronik konusunda tecrübeli ustalarımıza sorunuz
Usb belleklerin veri aktarım hızı ve kapasitesi ile ilgili bir durum SanDisk usb bellek kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı.Sorun usb bellegi degistirdigimde duzeldi. Cok ilginc birilerinin basina gelirse usb den problem yapabiliyormus bunuda eklemek gerekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayni tv bende de mevcut v2 nin ne farki var gecmeye deger mi
selam ne sorun vardı ?BENİNMDE YAZILIMLIK SORUN VAR 17MB 140