servisten destek alınado ustam soruma bir cevap gelmedi napağım
servisten destek alınado ustam soruma bir cevap gelmedi napağım
Başka televizyon mu buustam benim sorunum seg lcd tv televizyonu fişini takınca televizyon hemen açılıyor stanby konumu geçmiyor çözümü var mı
O zaman garantisi mevcut servisten destek alınhayır ustam aldığımda böyleydi
Ayarlar diğer ayarlar açma durumu = değişiklik yapıp deneyinelektrik gidip geldiğinde televizyon kendiliğinden açılıyor stanby konumda açılmıyor çözüm varmı ustam
Ben ilk başta açılma kapanma arızası var sandım ondan servise yönlendirdim ?ustam dediğiniz gibi diğer ayarlar girdim bekleme moduna aldım düzeldi
Merhaba hocam öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Jvc marka tv var mb140 anakartlı ve yükseltme yapmak için 1.38 olduktan sonra carbon ya da titanium olması farkeder mi acaba ikisinden birisini yüklesek olur mu ?öncelikle menü4725 yapıp kontrol sağlayın yazılım versiyonunu. eğer mevcut yazılımınız 0.35.24 gibi başında 0 varsa öncelikle Transition yazılımı olan flaşı takıp menü 1505 yapın onay verin o yazılımı yükledikten sonraZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ını indirip yine menü 1505 yapıp onay verin, yazılımınız güncellenecektir. kontrolü menü 4725 le yapabilirsiniz