Dün sohbetlerken laf döndü dolandı barkoddan paneldi, kartdı vesaireydi, özellik bulma olayına geldi.
Eh, buraya yükleyince bilgiyi alıyoruz eyvallah da o bilgi nereden geliyor, Adonun ya da Teknonun evinde sihirli küre mi var da bakıp söyleyiveriyor? (ya da diğerleri)
Laf arasında "üzümünü ye bağını sorma" atasözünün lakırdısı geçince, "kediyi merak öldürür" özlü sözüyle potu arttırdım.
Dedim bi bakalım, bir başlangıç noktası seçelim: Mesela çok lafı dolanıyor, nedir şu MB130 dedim ve aranmaya başladım.
Ben halen sanıyorum ki MB130 anakart ile ilgili spekler dökülecek, tüm açılardan çekilmiş janjanlı fotolarını guugıl bana gümüş tepside sunacak.
Böyle böyle cigolayt, ömesay, az-sus fantazileri yaparken
guugıl bana AZ SUS.! dedi.
buymuş MB130
Ama bu bi işaret,
Kötü olan; bendeki merak seviyesi bi tık daha arttı.
MB140 için arama yaptırmaya korkar oldum. Ya nah yapan teyze çıkarsa
Olsun "İnadım inaaat, gıçım iki kanat" sözüyle potu daha da arttırıyorum.
Eh, buraya yükleyince bilgiyi alıyoruz eyvallah da o bilgi nereden geliyor, Adonun ya da Teknonun evinde sihirli küre mi var da bakıp söyleyiveriyor? (ya da diğerleri)
Laf arasında "üzümünü ye bağını sorma" atasözünün lakırdısı geçince, "kediyi merak öldürür" özlü sözüyle potu arttırdım.
Dedim bi bakalım, bir başlangıç noktası seçelim: Mesela çok lafı dolanıyor, nedir şu MB130 dedim ve aranmaya başladım.
Ben halen sanıyorum ki MB130 anakart ile ilgili spekler dökülecek, tüm açılardan çekilmiş janjanlı fotolarını guugıl bana gümüş tepside sunacak.
Böyle böyle cigolayt, ömesay, az-sus fantazileri yaparken
guugıl bana AZ SUS.! dedi.
buymuş MB130
Ama bu bi işaret,
Kötü olan; bendeki merak seviyesi bi tık daha arttı.
MB140 için arama yaptırmaya korkar oldum. Ya nah yapan teyze çıkarsa
Olsun "İnadım inaaat, gıçım iki kanat" sözüyle potu daha da arttırıyorum.
Son düzenleme: