Vestel 55 Ud9360 tv v5.28.40 guncelledim fakat tvde goruntu guzellesti ama ses secenekleri mesela film haber sinema degistirdoginde fark olmiyor bunun cozumu varmi ?
Şu an için bilinen bir çözümü yok. Yeni yazılım bekliyoruz.
Vestel 55 Ud9360 tv v5.28.40 guncelledim fakat tvde goruntu guzellesti ama ses secenekleri mesela film haber sinema degistirdoginde fark olmiyor bunun cozumu varmi ?
Aa sizde "ses seçimi"mi var,merak ettim şimdi, bana profilleri yolsanıza ,şuna bir bakayımŞu an için bilinen bir çözümü yok. Yeni yazılım bekliyoruz.

yükleyemezsiniz. tv çökmesine sebebiyet olacaktırHerkese selam. Belki saçma bir soru olacak ama Regal 55 inç 4K tv kullanıcısıyım. Ana kartı MB120 daha önce güncelleme yaptim. Carbon kullanıyorum suan. Bu menüyü yüklemek istiyorum. Mümkün müdür? Deneyen var mi acaba böyle birsey.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Peki bu tv ye bu yazılımı destekleyen ana kartı taksakyükleyemezsiniz. tv çökmesine sebebiyet olacaktır

bu yazılımı dsstekleyen mb130s ana karttır. bu kart mb120 yerine olduğunu henüz görmedim, panel slot girişi, güç kartı ile ana kart arası farklı olmaktadır.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Peki bu tv ye bu yazılımı destekleyen ana kartı taksak![]()
Aa sizde "ses seçimi"mi var,merak ettim şimdi, bana profilleri yolsanıza ,şuna bir bakayım![]()
Dosyayı indirebilene aşk olsun... nasıl bir yer bu zippshare, dünyanın popup'ı açılıyor ve dosyayı indirmeye imkan yok.Buyrun, el değmemiş profil dosyaları. V5 sürüm MB130s'e ait.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Parasızlıktan bunlar abey topçular tr de para kazanmıyorVedat Muriqi bile Regal tv kullanıyor evinde ?
![]()
Dosyayı indirebilene aşk olsun... nasıl bir yer bu zippshare, dünyanın popup'ı açılıyor ve dosyayı indirmeye imkan yok.
Bu dosyayı ben de yedeklemek istedim ama keşke daha güvenli bir yere yükleseydiniz.
Siz indirebiliyor musunuz bu upload ettiğiniz dosyayı?
Var,ben sarı menü yerine eski kırmızı menümü yüklemiştim(eski karttır-imzamda var),tavsiye etmem zaten,olumlu gelişseydi kesin burada yayınlardımHerkese selam. Belki saçma bir soru olacak ama Regal 55 inç 4K tv kullanıcısıyım. Ana kartı MB120 daha önce güncelleme yaptim. Carbon kullanıyorum suan. Bu menüyü yüklemek istiyorum. Mümkün müdür? Deneyen var mi acaba böyle birsey.

Buyrun, el değmemiş profil dosyaları. V5 sürüm MB130s'e ait.

Olmaz Alonzo22 abim,olmaz.farklı tvnin profil dosyalarını hiç elleme bile,ama kendi tvnden alıp yedekleyebilirsin.Dosyayı indirebilene aşk olsun... nasıl bir yer bu zippshare, dünyanın popup'ı açılıyor ve dosyayı indirmeye imkan yok.
Bu dosyayı ben de yedeklemek istedim ama keşke daha güvenli bir yere yükleseydiniz.
Siz indirebiliyor musunuz bu upload ettiğiniz dosyayı?

Arkadaşlarımda farklı model Vestel tv ler var, lazım olabilir yeri gelince.Var,ben sarı menü yerine eski kırmızı menümü yüklemiştim(eski karttır-imzamda var),tavsiye etmem zaten,olumlu gelişseydi kesin burada yayınlardım
Teşekkür ederim, indirdim,sonra deneyeyim bakayım,ses olayını merak ettim
Olmaz Alonzo22 abim,olmaz.farklı tvnin profil dosyalarını hiç elleme bile,ama kendi tvnden alıp yedekleyebilirsin.
Çünkü kart aynı olsada farklı donanım ve kapı (kabaca yazdım) olacağından senin tvye olmaz![]()