Şu an için gözle görülür bir şekilde gelişme yokHerkese selamlar V4 ile V5 arasında bir fark varmı? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Şu an için gözle görülür bir şekilde gelişme yokHerkese selamlar V4 ile V5 arasında bir fark varmı? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
V5 serisi için V5.28.40 yeni yazılım versiyonu LİNKLER EKLENDİ.
güncel linkin yanlarına bugünün tarihlerinide yazdım
inşallahF fikoloji hocam belki benim TV yi de bununla. Tamir edip. Gönderirler bekliyorum sabırsızlıkla aramalarını
inşallah
olmassa yüklersiniz daha yeni çıktı bazen servisler geç görebiliyor dikkat etmiyebiliyor
inşallah
olmassa yüklersiniz daha yeni çıktı bazen servisler geç görebiliyor dikkat etmiyebiliyor
genelde kart değişiyor,eprom pek yazılmıyor. seri numarası ister kontrol etmek isterdim ama sistemlere erişemiyorumChangelog tarzı birsey yok sanırım bilsek be
Yarın hallettik getiriyoruz desinlerde başka birsey istemiyorum eprom düzeltme olayı uzun mu sürer?
genelde kart değişiyor,eprom pek yazılmıyor. seri numarası ister kontrol etmek isterdim ama sistemlere erişemiyorum
Valla bilmiyorum biz gariban V3 kullaniyoruz ?Yüklüyorum yeni yazılımı neler değişti acaba ?
Geri dönüşün için teşekkürler-açılış ve kapanış muhteşem olmuş,
-kanal geçişlerinde de hissedilir bir hızlanma var
-internet uygulamalarında kumanda daha işlevsel, takılmadan çalışıyor,
-yüklemenin ardından şuana kadar hiç reset atma olmadı.
şimdilik gözlemlerim bu kadar. olumlu yada olumsuz görüşlerimiz paylaşmaya devam ederim, iyi geceler
NOT: Yazılım yüklemesinden sonra Factory Reset yaptım bilginize