S
sonerdursun1
Yeni Üye
- 23 Eyl 2019
- 32
- 37
merhabalar bende vestel 50U9400 var V5.35.8.3 yazılımı gelmedi ayarlardan yazılım güncelle dedim bulamadı bunu nasıl yükleyebiliriz acaba?
Servis menü resmini buraya ekleyin.merhabalar bende vestel 50U9400 var V5.35.8.3 yazılımı gelmedi ayarlardan yazılım güncelle dedim bulamadı bunu nasıl yükleyebiliriz acaba?
![]()
![]()
![]()
HOCALARIM ÜSTATLARIM Bu menü Uygulamaları Görüntülenemiyor Ve Netflix hatası alıyorum Yardımlarınıza İhtiyacım Var
Sorunumu çözmedi daha önce quı menü yazılımı atınca bu sorunlar çıktı hocam yazılım gerekiyor banaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılım güncel görünüyor. Tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar kurulumunu yapın.![]()
![]()
![]()
HOCALARIM ÜSTATLARIM Bu menü Uygulamaları Görüntülenemiyor Ve Netflix hatası alıyorum Yardımlarınıza İhtiyacım Var
Hocam güncelleme görünmüyor daha önce titanyum carbon yazılımı yüklüyken quı menü yazılımı yükledim bunsorunlar çıktıYazılım güncel görünüyor. Tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar kurulumunu yapın.
Menü / Ayarlar / Daha fazla / Yazılım yükseltme bölümüne girip internet üzerinden güncelleme deneyin.
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.Hocam güncelleme görünmüyor daha önce titanyum carbon yazılımı yüklüyken quı menü yazılımı yükledim bunsorunlar çıktı
Yazılım link
Teşekkürler hocam emeğinize sağlıkYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
sıfırlayıp tekrarmı denesem acaba şimdi kanal düzeni şifrelerim gitmesin istemiyorum eskiden burdan paylaşılıyordu bu son sürüm neden yoktur acaba?Servis menü resmini buraya ekleyin.
Tercih sizin deneyin.sıfırlayıp tekrarmı denesem acaba şimdi kanal düzeni şifrelerim gitmesin istemiyorum eskiden burdan paylaşılıyordu bu son sürüm neden yoktur acaba?