Sürümü nasıl geldi her hangi bir islemmi yaptınız sürüm içinTv izkerken yeni yazılım bulundu tvniz kapanıp açılacak evet hayır dedi açılınca baktım 3.62.25.01 olmuş.
İnternet ayarları sayfasında bulunan ağ ile uyanma bölümünü aktif ediniz tabi MB130 connect televizyonlar için geçerlidir Ayrıca tv inlernete kablo ile bağlı olmalıdır kablosuz değil diye biliyorumSürümü nasıl geldi her hangi bir islemmi yaptınız sürüm için
arkadaşım bütün söylediklerin bende mevcut yazılım güncelle dedim bulunamadı diyor senin ki büyük sans olmuş ado hocayı bekleyecez durum onu gösteriyorİnternet ayarları sayfasında bulunan ağ ile uyanma bölümünü aktif ediniz tabi MB130 connect televizyonlar için geçerlidir Ayrıca tv inlernete kablo ile bağlı olmalıdır kablosuz değil diye biliyorum
Tv izkerken yeni yazılım bulundu tvniz kapanıp açılacak evet hayır dedi açılınca baktım 3.62.25.01 olmuş.
3.62.24.0 idi internet ayarlarından ağ ile uyanmayı açtım güncellediOlumsuz ...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olumsuz güncelleme gelmedi.güncelleme gelmeden önceki sürüm neydi hatırlıyormusunuz...
3.62.24.0 idi internet ayarlarından ağ ile uyanmayı açtım güncelledi
Ne yaprınız sizde de oldu mu?eyv .bendeki yazılım modlu idi .şimdi oynanmamış full yazılım atıp tekrar deneyeceğim
Ne yaprınız sizde de oldu mu?
Bende JVC yok tv marması Techwood ama üstündw full vestel yazılımı varHayır yüklenmedi.jvc tv lere gelen en son yazılım sıkıntılı idi ,galiba bu gelen yazılım sadece jvc ler için problemlerin giderilmesi için...
Bende JVC yok tv marması Techwood ama üstündw full vestel yazılımı var
İlk yüklendiğinde internet hızımı,5mbps ölçüyordu ama ben ssiptv üzerinden takılmafan donmadan 4k kanal izkeyebiliyordum bu sabah yine ölçtüm 21mbps ılarak doğru ölçtü onun harici kanal geçiş hızlaeı daha da iyileştirilmiş tv açılma süresi kısalmış renkler yine doğala çok yakın Çok çok beğendimeyv.peki dikkatinizi çeken değişiklikler nedir ?