- 5 Ara 2020
- 671
- 37
teşekkürler bende oscamı denemek isterdim belkide başka yazılımları da denemek isterdim eve kapanınca insanın canı sıkılıyorBen cevap vereyim ,yükleme olmuyor maalesef,oscam denemelikti ,denemelik kaldı bazılarına göre![]()

teşekkürler bende oscamı denemek isterdim belkide başka yazılımları da denemek isterdim eve kapanınca insanın canı sıkılıyorBen cevap vereyim ,yükleme olmuyor maalesef,oscam denemelikti ,denemelik kaldı bazılarına göre![]()
Sende tv kart olarak ne vardı ,ben en son mb97 de denemiştimteşekkürler bende oscamı denemek isterdim belkide başka yazılımları da denemek isterdim eve kapanınca insanın canı sıkılıyor![]()
Burası MB120 konusu ,konuyu dağıtmayalım sevgili tobacco ,modifiye kısmında devam edebiliriz istesen ,olmadı aşağıdaki konuyu baştan sona oku ,veya oscam geçen yerleri okumb97 kartlı bir tv var,seg marka,bu uygulama çalışıyormu![]()
Keşke bu işlemi yapmadan önce menü+4+7+2+5 ile foto çekseydin ,ama arka kapaktaki barkod fotosunu OKUNAKLI olarak çekip ,aşağıdaki konuda yazılım isteği yapabilirsinMerhaba vestel a8300 model tv nin son versiyonu mb120 mi , yazılım atayım dedim ekran ters döndü![]()
özleden ulasma sansım var mı sizeKeşke bu işlemi yapmadan önce menü+4+7+2+5 ile foto çekseydin ,ama arka kapaktaki barkod fotosunu OKUNAKLI olarak çekip ,aşağıdaki konuda yazılım isteği yapabilirsin
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
Maaalesef üzgünüm,burada yazarsan ve benim de bildiğim bir soru ise ,herkese merhem oluruzözleden ulasma sansım var mı size
mb120 anakarta program yuklenmiyomusuz sanırımMaaalesef üzgünüm,burada yazarsan ve benim de bildiğim bir soru ise ,herkese merhem oluruz
Bilmiyorsam, sevgili dostlarımı etiketlerim mutlaka![]()
Maalesef hayır ,program yüklemek riskli iştir,işlemci tipine göre program bulmak lazım v.smb120 anakarta program yuklenmiyomusuz sanırım![]()
tvye nasıl neflix yüklerim tv hi level mb120 1.5gb link atarmısınızMB120 anakart kullanıcıları uzun zamandır yazılım bekliyordu ve ben'' geleceğini sanmam artık'' diyordum lakin Vestel beni şaşırttı. Aman en büyük hatalı varsayımlarımız böyle olsun
Eline sağlık F fikoloji
evetmb120 anakarta program yuklenmiyomusuz sanırım![]()
linkteki aciklamalari uygulayintvye nasıl neflix yüklerim tv hi level mb120 1.5gb link atarmısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet
Yazılım linktvye nasıl neflix yüklerim tv hi level mb120 1.5gb link atarmısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet