Smart kısmında puhutv, blueetv biensport vs birakac program var. Diğer herşey ama herşey aynı . Sanırım bide YouTube logosunun üstüne gelince kırmızıya dönüyor logo o kadarselam kolay gelsin
2.45.35 carbon güncellemesinde ne gibi artı ve eksiler var.
hakkında hiç birşey yazılmamış.
eyvallahSmart kısmında puhutv, blueetv biensport vs birakac program var. Diğer herşey ama herşey aynı . Sanırım bide YouTube logosunun üstüne gelince kırmızıya dönüyor logo o kadar
Hepsinde var, vived storeye giriyorsunuz ott player yada ssiptv kullanıyorsunuzArkadaşlar benim kuzenimde 55UA8300 model tv var. Bu modelde MB120 anakart var . Netflix falan hiç önemli değil kullanmıyor zaten. Sadece iptv uygulaması hangi yazılımda vardır bana yardımcı olursanız çok sevinirim ona göre yüklemek istiyorumda.
Dosyayi indirdigimde .bin olarak gozukuyor .zip dosyasi indmiyor. bu .bin dosyasini koyrak deniyorum guncelleme hatasi veriyor? neyi atliyorum acaba? tesekkurlerEvet birkaç tane denedim bitek bunda Netflix gördüm. Benim favorim 2.45.29.1
Fotoğraf çektim bakabilirsiniz.Tesekkurler
Merhaba, ayni problemi yasadim ve an itibariyle 3-4 saat sonra farkettim ki USB bellekten kaynaklaniyormus. Icerigi ayni ve ayni islemleri yaptim farkli usb ile oldu.teşekkür ederim fakat yüklemeyi yapamıyorum 1505 yaptıktan sonra evet diyorum direk yazılım güncellemesi başarısız oldu diyor diğer videolarınızı izledim ok tuşuna basıp fişi takıyorum onda ise hiçbir tepki yok
Selam, Vestel TV lerde iPhone yani airplay desteği mevcut değildir. Disney şu an için Vestel smart TVlerin hiç birinde yok ve olmayacak.Merhaba. Bende MB120 anakartlı HI-LEVEL 55inç kullanıcısıyım.
Daha önce bu forum aracılığıyla yazılımını güncellemiştim. Ama hangi sürüm tam emin değilim nasıl öğrenebilirim? Mevcutta YouTube ve Netflix var. Disney+ ilave olmayacaksa yazılım güncellememe gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü memunum.
Ama esas sorum Disney+ izlemenin alternatifleri nelerdir? Mesela telefondan yansıtma yapabileceğim app ler var mı?
Daha önce aynı ağdaki Win10 cihazdan sadece mevcut video dosyasını sağ tıklayıp, yayınla dediğimde yayınlamıştı. Bunu hangi özellikle yapmıştı ve telefondan yansıtma yöntemi varmı? (İphone)
Bütün dedikleriniz de sıkıntı yok istediğiniz versiyona geçip geri dönebilirsiniz. Sadece elektirik gitmesi sıkıntı cokebilirMerhaba, benim yazılım sürümüm 2.29.6.0, 2.45.35'e güncellemek istiyorum.
Ara bir yazılım yüklemem gerekir mi?
Eski yazılıma dönmek istersem sorun yaşar mıyım?
Yazılım yükleme sırasında elektrik kesilirse sorun olur mu?
Bilgi için şimdiden teşekkürler.