Vestel için; V2.45.29.1m120 vestel 49ub8300 tv guncellemesı lazım sızın vermıs odugunuz lınkler cok m120 yı buldum ama hangisini yulşeyecegım bılemedım
Vestel için; V2.45.29.1m120 vestel 49ub8300 tv guncellemesı lazım sızın vermıs odugunuz lınkler cok m120 yı buldum ama hangisini yulşeyecegım bılemedım
menü 4725 yapıp diasnostic içinde factory rest var ona girip tv yi sıfırlayıp herşeyi tekrar kurun olmassamerhaba, vestel 48ua8900 televizyonuma, V2.45.29.1 yazılımını yükledim. Netflix ve blutv'nin amblemleri geldi fakat açılmıyorlar sebebi ne olabilir ? mb120 olanlardan indirdim.
merhaba, vestel 48ua8900 televizyonuma, V2.45.29.1 yazılımını yükledim. Netflix ve blutv'nin amblemleri geldi fakat açılmıyorlar sebebi ne olabilir ? mb120 olanlardan indirdim.
Kendi kendinemi geldi yoksa modlama yapılarakmı geldi,tvnin orjinalinde bunlar "var" olarak geçiyormuydu satın alırken soru olarak demiştim ama biraz önce sen yeniden yazınca silmeden-değiştirmeden farklı cevap vereyim şimdimenü 4725 yapıp diasnostic içinde factory rest var ona girip tv yi sıfırlayıp herşeyi tekrar kurun olmassa
teraspy destek alınız
Hocam kısa özet geçeyim, tv de netflix ve blutv aplikasyonları yoktu. V2.45.29.1 sürümünü yükledikten sonra televizyona bu uygulamalar geldi fakat netflix hata vererek açılmıyor blutv ise hiç açılmıyor. Eski sürümden yeniye geçerken usb yi takıp 1505 olayını yaparak sürüm yükselltim acaba onun bi etkisi var mıdır ?Kendi kendinemi geldi yoksa modlama yapılarakmı geldi,tvnin orjinalinde bunlar "var" olarak geçiyormuydu satın alırken soru olarak demiştim ama biraz önce sen yeniden yazınca silmeden-değiştirmeden farklı cevap vereyim şimdi
Burada hata kodunun açıklaması var "ui-800-2"
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Büyük ihtimalle ,yeniden yazılımla düzelebilir diye düşünüyorum
Sorun olmaz Vestel ise carbon diğer markalara titanyum . Hoşunuza gitti ise kalabilir sakıncası yokturMerhaba finlux marka televizyonum var. MB120, 17MB120 2.45.12.1 NETFLİX sürümünü yüklemiştim. Ama bu carbon versiyonuymuş, forumda okuduğum kadarıyla, titanium yüklemem gerekiyormuş. Şimdi tekrar 06.05.2019 Titanium V2.45.12.0 versiyonu yüklesem sorun olurmu?
Onun etkisi yoktur istersen şöyle yapalım full yazılım talep konusunda seri numarasını paylaşınız. Ardından full yazılımı yükleyip televizyonu fabrika ayarlarına çekelim sonra güncellemeyi tekrar yukleyelimHocam kısa özet geçeyim, tv de netflix ve blutv aplikasyonları yoktu. V2.45.29.1 sürümünü yükledikten sonra televizyona bu uygulamalar geldi fakat netflix hata vererek açılmıyor blutv ise hiç açılmıyor. Eski sürümden yeniye geçerken usb yi takıp 1505 olayını yaparak sürüm yükselltim acaba onun bi etkisi var mıdır ?
Hocam tv işlerinden çok anlamam seri numarasını nerden öğrenebilirim ?Onun etkisi yoktur istersen şöyle yapalım full yazılım talep konusunda seri numarasını paylaşınız. Ardından full yazılımı yükleyip televizyonu fabrika ayarlarına çekelim sonra güncellemeyi tekrar yukleyelim