merabalar bir ricam olcaktı smart menüden google girip fotoğraf atmanız mümkünmüdür ?google de sizde de sorun varmı kontrol etmek istiyorum.evet 65" mb120 ye yükledim menü "MB120 TURKUAZ" a dönüyor ekte başka bi fark açıkcası ilk etapta görmedim ama bakçaz .. saygılar
usta bende sıkıntı var ya portalden kaynaklı güya bir iki arkadaşa da sordum aynı şeyi dedi banaŞuan 2.40.60 var ama sıkıntı yok yükler dönerim size ..
önce 2.40.6 da girip çekim
sonrada 7.99 da da hiç kullanmam tvde google ı ama deniyelim..
Şuan 2.40.60 var ama sıkıntı yok yükler dönerim size ..
önce 2.40.6 da girip çekim
sonrada 7.99 da da hiç kullanmam tvde google ı ama deniyelim..
düzenleme :
2.40.60 da google
7.99 dakide aşağıdaki gibi
mobil
klasik
bilgilerinize..
saygılar
Ustacım Benim anakart Mb110 Klasik sürüme geçiyor ama fotolarda belirttim sıkıntıyı yapıyor İmleç üstte kalıyor
şuanki mobil görünümünden burdaki okla gösterdiğim ""klasik"" seçilemiyormu? masa üstü modu ?
yada 7.99 dışında bir çekrdek denesen mesela atıyom benim gibi HDR auto aktif olduğundan
2.40.60 mesela aynımı bir incelermisin? yada illa hdr olması şart değil farklı çekirdek sürümü de olabilir
açıkçası dediğim gibi "google" çok tvde kullanmadığım bi durum ilginç miş imleçin üstte kalma durumu !!!
şuanki mobil görünümünden burdaki okla gösterdiğim ""klasik"" seçilemiyormu? masa üstü modu ?
yada 7.99 dışında bir çekrdek denesen mesela atıyom benim gibi HDR auto aktif olduğundan
2.40.60 mesela aynımı bir incelermisin? yada illa hdr olması şart değil farklı çekirdek sürümü de olabilir
Vestelin Portalinde sorun var Yandexe bakınız hiçbir sorun yok Yazılım istediğiniz kadar atın işe yaramıyor Samsung smarta baktım google girince donuyor ?açıkçası dediğim gibi "google" çok tvde kullanmadığım bi durum ilginç miş imleçin üstte kalma durumu !!!
açıkçası sen açıklama yazmasan dikkatimi çekmicekti okadar incelememiştim şimdi 2.29 versiyonda google a baktım .. dediğin gibi imleç üste kalıyo
internet browser da olsa google kısayoluda olsa aplikasyondaki genelde bu problem demekki!!!
seri numarası paylaşırmısınız ?arkadaşlar yazılımı yükledim tv çalışıyor ama kumanda çalışmaz oldu ne yapabilirim
kumanda için değişiklik göremedim isterseniz full yazılım vereyim fabrika yazılımına dönün ?7527826 600111
48UA8900