MB120 | Exxen ve Amazon Prime Eklenebilir mi?

thearmytr

Yeni Üye
Puan 18
Çözümler 0
thearmytr
Merhaba arkadaşlar, televizyonumda MB120 anakart ve Raphael 2.45.32.0 sürüm mevcut, yaklaşık 1 yıl önce televizyona Amazon Prime ekleyebilmek için bakınmıştım ama modlanmış bir profil bulamadım, acaba şuan Exxen ve Amazon Prime ekleyebiliyor muyuz?

Edit: https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-ve-vestel-urunu-tv-lerde-amazon-prime-video-aktif-etmek.9671/

Buradaki konuyu denemiştim fakat benim televizyonda çalışmamıştı maalesef.

Mb130'un server bilgileri girilerek Exxen belki eklenebilir. Ama Amazon Prime biraz zor.

Ne yazikki mb120 desteklemiyor

Çözüm
Android box alıp geçin en mantıklısı

Mb130v3 anakartlı bir tv'nin swprofile dosyasından alınıp, sizinkine girilebilir. Forumda server bilgileri diye aratırsanız bazı modelleri yazmışlardı.

Nasıl girileceği de yine forumda var. Server bilgilerine ulaşabilirseniz gerisi kolay.

Hakketen şu zamanda sanırım en mantıklısı Android box'lar. Smart cihazlara binlerce lira para veriliyor ama işlemler kısıtlı.

Mb130v3 anakartlı bir tv'nin swprofile dosyasından alınıp, sizinkine girilebilir. Forumda server bilgileri diye aratırsanız bazı modelleri yazmışlardı.

Nasıl girileceği de yine forumda var. Server bilgilerine ulaşabilirseniz gerisi kolay.
mb130v3ün profil dosyasını mb120ye yükleyebilir miyim

server bilgisinden kasılına anlayabildiniz mi? arkadaş artık aktif değil sanırım. @teraspy

anladım, teşekkürler desteğiniz için.

J'ai donné la réponse dans la question précédente, ça charge mais le téléviseur ne s'allume peut-être pas.
@teraspy puis je avoir une mis à jour ?

IMG_20220413_221147de9cdce43d27eeaa.jpg

@teraspy puis-je avoir une mis à jour ?

@teraspy puis-je avoir une mis à jour ?

Geri
Üst Alt