roadronners
Aktif Üye
- 9 Ara 2018
- 95
- 38
link alabilirmiyimMb110s V3.26.10.0 Carbon Core Yazılımı eklendi
link alabilirmiyimMb110s V3.26.10.0 Carbon Core Yazılımı eklendi
ilk sayfadaki ilk mesajda mevcutlink alabilirmiyim
Teşekkürlerilk sayfadaki ilk mesajda mevcut
ilk sayfadaki linktenmerhabalar , hi-level 49hl700 televizyon aldım, yeni yazılım varmıdır? Bilgi için şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler evet olmadı trt 4k Ses var ama görüntü yok , onunla ilgili bir şey yapılabiliyor mu acaba?ilk sayfadaki linktenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.dosyasını indirip yükleyebilirsiniz ama pek değişiklik olmayacaktır
trt n4 k için bu şikayetlerde mevcut kanalı silip, manuel trt 4 k yı ekliyoruz düzeliyorTeşekkürler evet olmadı trt 4k Ses var ama görüntü yok , onunla ilgili bir şey yapılabiliyor mu acaba?
Denedim olmadı teşekkürlertrt n4 k için bu şikayetlerde mevcut kanalı silip, manuel trt 4 k yı ekliyoruz düzeliyor
o zaman flaşbellekle denermisin ?Denedim olmadı teşekkürler
Kanal listesi yedek aldım , sonra tekrar usb den yükledim. Ama ses var görüntü yok:(o zaman flaşbellekle denermisin ?
VESTEL USB 'DEN KANAL YÜKLEME-YEDEK ALMA RESİMLİ ANLATIM
Merhaba, Vestel ve bütün vestele bağlı ürünler için kanal listesinin usbden nasıl yüklenir, yada nasıl yedek alınır. Kanal tablosu yükleyeceksiniz bütün adımlar izlenir. Kanal tablosu yedeğini almak isterseniz 3-4-5-6 adımlarına bakmanız yeterlidir. Kanal tablosu indirme linki: *** Gizli metin...tavsiyeforumu.com
benim verdiğim linktekini indirip yükle, yine aynı sorun olursa kendininkini tekrar denersin ayrıca manuel için hangi frekansı deniyorsunKanal listesi yedek aldım , sonra tekrar usb den yükledim. Ama ses var görüntü yok:(
merhabalar sizin verdiğiniz linktekini indirip yükledim, sonra tekrar benim yedek aldığım listeyi yükledim. Ama ses var görüntü yok, manuel için 10980 V 12500 deniyorum.benim verdiğim linktekini indirip yükle, yine aynı sorun olursa kendininkini tekrar denersin ayrıca manuel için hangi frekansı deniyorsun
anladım aklıma başka birşey gelmiyormerhabalar sizin verdiğiniz linktekini indirip yükledim, sonra tekrar benim yedek aldığım listeyi yükledim. Ama ses var görüntü yok, manuel için 10980 V 12500 deniyorum.
yardımlar için teşekkürler ! Muhtemelen tv özelliğinden dolayı izleyemiyorum.anladım aklıma başka birşey gelmiyor