Max 3500 TL 49 veya 43 inç tv tavsiyesi

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Merhaba arkadaşım için tv bakıyoruz 43 inç veya 49 inç ebatlarında olması ve internetten film izleme olması yeterli ama bütçemiz en fazla 3500 TL bunun üzerine çıkamayız
Yardımlarınız için teşekkürler

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
İndirime girdi geçen günlerde. Bu sıralar takip et, 2019 stoklara yer açmak için indirimler oluyor.

Benim önerebileceğim 2 tv var;

Birincisi kendi kullandığım philips 50pus7303 (3300 olması lazımdı, şimdi hatırlayamadım, vatan da) ,diğeri bir üst modeli olan 49pus7503 (3499 tl idi vatan da)

Samsung tarafından zaten bu fiyat sıkalasında 49 inç olarak tek alternatif var 49nu7100 ( bu model de dts, akıllı kumanda ve bluetooth yok bilgin olsun)

Diğer arkadaşların da görüşünü almanı öneririm.

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Philips 55pus7303 modeli var bende ama ya ben beceremedim yada kullanımı zor internetten film izlemek işkence gibi geliyor.

En azından lg tv ye göre çok daha zor lg de 2 tıkla film açabiliyorum.

Bu tv lerden hangisini seçmeliyiz dediğim gibi netten film izleme olayı önemli

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Philips 55pus7303 modeli var bende ama ya ben beceremedim yada kullanımı zor internetten film izlemek işkence gibi geliyor.

En azından lg tv ye göre çok daha zor lg de 2 tıkla film açabiliyorum.

Bu tv lerden hangisini seçmeliyiz dediğim gibi netten film izleme olayı önemli

Şimdi dostum, şöyle. Madem Philps e hazır sahipsiniz ve görece memnuniyetsizliğiniz var, o zaman yanılmıyor isem, 7300 modeli 7100 ün curved halinden başka bir şey değil. Kaldı ki forumda yanlış hatırlamıyor isem, Can abinin albanez albanez curvede bakış açısı en azından 55 inç olması yönündeydi. Daha yukarısı daha iyi.
Yani o tv de de , bluetooth, dts, akıllı kumanda yok. Bu özelikler sizin için ne kadar önemli?

Anladığım kadarıyla siz, smartı en sorunsuz olabilecek tv arayışındasınız. O zaman size ben 50nu7400 modelini bir incelemenizi önerebilirim. Zira forumda da önerilen bir tv. Adem Helvacı Ado

Fakat bunun şu an için en düşük fiyatı 3938 tl. Steam link gibi artıları da var, oyuncu iseniz.

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Hayırlı bayramlar.
Cevap için teşekkür ederim Samsung tv leri hiç kullanmadım webos 3.0 tv de kumanda ile herşeyi rahat bir şekilde yapabiliyorum arkadaşım da elektronik ile arası çok iyi değil eğer dediğiniz gibiyse 43 inç lg webos 4 tv lere yönelmek mantıklı olacak

Geri
Üst Alt