FLaXy
Yeni Üye
- 8 Haz 2019
- 23
- 24
Selamlar arkadaşlar, televizyon kullanım amaçlarım: maç izlemek, film izlemek, smart tv de çok kasma felan yapmasın, görüntü kalitesi tatminkar etsin yeterli çok bir beklentim yok fakat smart tv stabil olursa iyi olur. Max 59- 50 inc
En büyük sıkıntım televizyonun karşısından izleyemeyeceğim odamız küçük fakat kanepeler yanda duruyor. Aslında samsung 49NU7100 düşünüyordum fakat VA panel olduğundan endişelerim var çok parlama yapar mı diye diğer bir tercih olarak Vestel 49UD8200 veya 49UD9200 düşünüyorum.
Sizlerin tavsiyesi nedir başka bir model önerebilecek misiniz ? Ne yapmalıyım? Acaba samsungu alsam çok parlama yaparmı ki? kafamda deli sorular...
?
49-50 inch olcak üstat birde samsung 43nu7100*
En büyük sıkıntım televizyonun karşısından izleyemeyeceğim odamız küçük fakat kanepeler yanda duruyor. Aslında samsung 49NU7100 düşünüyordum fakat VA panel olduğundan endişelerim var çok parlama yapar mı diye diğer bir tercih olarak Vestel 49UD8200 veya 49UD9200 düşünüyorum.
Sizlerin tavsiyesi nedir başka bir model önerebilecek misiniz ? Ne yapmalıyım? Acaba samsungu alsam çok parlama yaparmı ki? kafamda deli sorular...
?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
49-50 inch olcak üstat birde samsung 43nu7100*
Son düzenleme: