Max 2500 bütçe ile televizyon önerisi.

HakkıBakır Çevrimdışı

HakkıBakır

Yeni Üye
10 Kas 2018
29
32
Abi saygılar forumu yeni gördüm. Özellikle yaptığın bilgilendirici yorumlar beni şaşırttı. Bu kadar bilgi birikimine hayran kaldım. Adem abi bende televizyon almak istiyorum. Bütçem Max 2500 telefunken 50tu5020 bu televizyon gözüme çarptı. Bunun 55' modelini incelemişsin 50' modeli hakkında ne düşünürsün lütfen bir yol göster.
Adem abi ağırlıklı aksiyon filmleri izlerim. Smart şart değil. 3 yıl garantisi olması senin söyleminle daha mantıklı. Kanal geçişleri ve kumandası sorunlu olmazsa daha iyi olur. İnternetim var ancak alt yapı 8 mbps olduğundan zor film izletiyor. Belki ileride alt yapı gelirse diye düşünüyorum. Ancak devletin battığını gördükçe bu hayalde suya düşüyor.

O Çevrimdışı

Oguzkzldag

Yeni Üye
7 Kas 2018
31
30
Hepsiburada da Regal 49R7020U 2600 Tl , onu almayı düşünüyorum Adem hocanın tavsiyelerinden, ama smartsız daha uygun fiyatlı bir televizyon önerebilirler. Bende Adem hocanın cevap yazmasını bekliyorum 101de de tosbanın 49l2386sı var 2500e arasında kaldım

HakkıBakır Çevrimdışı

HakkıBakır

Yeni Üye
10 Kas 2018
29
32
Hepsiburada da Regal 49R7020U 2600 Tl , onu almayı düşünüyorum Adem hocanın tavsiyelerinden, ama smartsız daha uygun fiyatlı bir televizyon önerebilirler
Evet o videoyu izledim. Benimde Regal de çekingenliğim var. Çamaşır makinesi problemli çıkmıştı. Baya uğraştırdı bizi 3 kez servisten sonra anca düzeldi. Yazıda demiştim smart şart değil. Zaten alt yapımız felaket derecede kötü film bile izletmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

T
Hepsiburada da Regal 49R7020U 2600 Tl , onu almayı düşünüyorum Adem hocanın tavsiyelerinden, ama smartsız daha uygun fiyatlı bir televizyon önerebilirler. Bende Adem hocanın cevap yazmasını bekliyorum 101de de tosbanın 49l2386sı var 2500e arasında kaldım
Toshibaya pek iyi demiyor. Adem usta gidin alın demem dedi.

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

Oguzkzldag

Yeni Üye
7 Kas 2018
31
30
Bahsettiğiniz 50tu5020 nin kullanıcı yorumları da iyi duruyor f/p bakımından işinizi görecek bir ürün olabilir ama Ado hoca yok bayadır cevap verir umarım :)

HakkıBakır Çevrimdışı

HakkıBakır

Yeni Üye
10 Kas 2018
29
32
Yine regalden örnekler var 48R6520f Uhd n11 de 2300 e var kuponunuzda varsa 2100e kadar düşer fiyatı, Ado hocanın kendi kullandığım tv diye bahsettiği tv
Fiyatı yanlış yazmışsınız 2400 TL, maalesef kuponum yok. Özellikleri hoşuma gitti ve bütçemede uygun aslında. Ben bunu biraz araştırıp bakmam lazım. Teşekkür ederim zahmet ettiniz, elinize sağlık.

O Çevrimdışı

Oguzkzldag

Yeni Üye
7 Kas 2018
31
30
Fiyatı yanlış yazmışsınız 2400 TL, maalesef kuponum yok. Özellikleri hoşuma gitti ve bütçemede uygun aslında. Ben bunu biraz araştırıp bakmam lazım. Teşekkür ederim zahmet ettiniz, elinize sağlık.
2300 gözüküyor ama kupon verebilir bugun n11 tam bilmiyorum kupon saatleri vardı, inşallah bulursunuz ihtiyacınıza göre

Geri
Üst Alt