HakkıBakır
Yeni Üye
- 10 Kas 2018
- 29
- 32
Abi saygılar forumu yeni gördüm. Özellikle yaptığın bilgilendirici yorumlar beni şaşırttı. Bu kadar bilgi birikimine hayran kaldım. Adem abi bende televizyon almak istiyorum. Bütçem Max 2500 telefunken 50tu5020 bu televizyon gözüme çarptı. Bunun 55' modelini incelemişsin 50' modeli hakkında ne düşünürsün lütfen bir yol göster.
Adem abi ağırlıklı aksiyon filmleri izlerim. Smart şart değil. 3 yıl garantisi olması senin söyleminle daha mantıklı. Kanal geçişleri ve kumandası sorunlu olmazsa daha iyi olur. İnternetim var ancak alt yapı 8 mbps olduğundan zor film izletiyor. Belki ileride alt yapı gelirse diye düşünüyorum. Ancak devletin battığını gördükçe bu hayalde suya düşüyor.
Adem abi ağırlıklı aksiyon filmleri izlerim. Smart şart değil. 3 yıl garantisi olması senin söyleminle daha mantıklı. Kanal geçişleri ve kumandası sorunlu olmazsa daha iyi olur. İnternetim var ancak alt yapı 8 mbps olduğundan zor film izletiyor. Belki ileride alt yapı gelirse diye düşünüyorum. Ancak devletin battığını gördükçe bu hayalde suya düşüyor.