Max 15.000 tl ye alınacak 50"TV

ahmedo38

Yeni Üye
Puan 18
Çözümler 0
ahmedo38
Merhabalar, 50" maximum 15.000 tl ye alınacak model tavsiyesinde bulunur musunuz? Eskiden Adem abinin incelemeleri olurdu. O da artık bıraktı herhalde 😅.

Eğer fiyattan ötürü 50 inç yazdıysanız alttaki 55 inç olanı da düşünmenizi öneririm. Vestel üretimidir. Kurulum ücretli olabilir. Azami fiyat sınırının biraz üzerinde ama. 16.224 TL.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Onvo 50OVF9001UQ modelini aldım. Vatan bilgisayardan 2000 tl indirim ile 12.999 tl ye.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

İyi günlerde kullanın.
İzlenimlerinizi bekliyoruz.
Siyahlar maalesef siyah değil 🥺 parlaklık seviyesi düşük çok açtığında ise siyahlar griye dönüyor. Ses konusu çok tiz bass neredeyse yok. Yüksekliği iyi. Kanal geçişleri yavaş. Şuan tek güzelliği Google TV olması. Bir de beni şaşırtan 8 gb rom derken 64 gb romla gelmesi oldu. Framess çerçevesiz panel yani kullanımda dikkat etmek gerekiyor

Siyahlar maalesef siyah değil 🥺 parlaklık seviyesi düşük çok açtığında ise siyahlar griye dönüyor. Ses konusu çok tiz bass neredeyse yok. Yüksekliği iyi. Kanal geçişleri yavaş. Şuan tek güzelliği Google TV olması. Bir de beni şaşırtan 8 gb rom derken 64 gb romla gelmesi oldu. Framess çerçevesiz panel yani kullanımda dikkat etmek gerekiyor
Umarım yazılımsal sorun yaşamazsın hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt