yeni üye olduğum farklı yerlerde konu açamıyorum sanırım. O yüzden buraya yazıyorum kusura bakmayın. Bilgisayarımın özelliklerini yazsam satmak için yaklaşık bir değer verebilir misiniz?
Kasa: quadro battle
işlemci: AMD RYZEN 5 3500X 6-Core Processor 3.60 GHz
Ram: 16 GB
144 HZ
Bellek 500 GB
windows 10 home
monitör: MSI OPTİX G27C4 CURVED GAMİNG MONİTÖR
ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
başka unuttuğum birşey varsa sorabilirsiniz. onu da söyleyeyim. daha doğru bir fiyatlandırma olur. monitöre de internetten bakabilirsiniz. trendyolda ta kendisi var. Ve yazdıklarımın hiçbirinin hiçbir hatası, sorunu yok. 1,5-2 sene oldu alalı. sadece oyun oynadım ve hevesim geçtiği için satmak istiyorum. içinde valoranttan başka birşey bile yok yani o kadar temiz. Fiyat için yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler
Kasa: quadro battle
işlemci: AMD RYZEN 5 3500X 6-Core Processor 3.60 GHz
Ram: 16 GB
144 HZ
Bellek 500 GB
windows 10 home
monitör: MSI OPTİX G27C4 CURVED GAMİNG MONİTÖR
ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
başka unuttuğum birşey varsa sorabilirsiniz. onu da söyleyeyim. daha doğru bir fiyatlandırma olur. monitöre de internetten bakabilirsiniz. trendyolda ta kendisi var. Ve yazdıklarımın hiçbirinin hiçbir hatası, sorunu yok. 1,5-2 sene oldu alalı. sadece oyun oynadım ve hevesim geçtiği için satmak istiyorum. içinde valoranttan başka birşey bile yok yani o kadar temiz. Fiyat için yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler