bulaşık makinemiz yok, olsa dükkan sizin.Hazır konuya bakmışken fikrinizi belirtir misiniz?
Diye yazdık ama fiyatlar aldı başını gitti. Bugün bimde inceledim. Yeni formül falan yazıyor. Üretici eurotab diye firma. A101 deki de gerçi aynı firma..Fairy den gerisi yalan..
Hocam bahsettiğiniz ürünleri kullanmadım. Ama Eurotab şirketinin Carrefour için ürettiği Rezervuar blok almıştım zamanında. Koku vermesini beklemiyordum ama bu kadar çabuk bir şekilde suda rengini salarak bitebilecegini düşünmemiştim. Yani iyi ürünler ortaya koyduğunu (hele son artan girdi maliyetleri ile birlikte) sanmıyorum. Size A101 ve Şok'da satılan Finish Classic'i öneririm. Ara ara haftalık indirimede girerek fiyatı düşer.Diye yazdık ama fiyatlar aldı başını gitti. Bugün bimde inceledim. Yeni formül falan yazıyor. Üretici eurotab diye firma. A101 deki de gerçi aynı firma..
Şuan bu ürünü kullanan var mı? Bardakları çiziyor mu?
Aslında ben hep TL üzeri alışveriş kampanyasından alırım. Şuan yok ama.. Mecbur alıcaz yada.. Teşekkürler ?Hocam bahsettiğiniz ürünleri kullanmadım. Ama Eurotab şirketinin Carrefour için ürettiği Rezervuar blok almıştım zamanında. Koku vermesini beklemiyordum ama bu kadar çabuk bir şekilde suda rengini salarak bitebilecegini düşünmemiştim. Yani iyi ürünler ortaya koyduğunu (hele son artan girdi maliyetleri ile birlikte) sanmıyorum. Size A101 ve Şok'da satılan Finish Classic'i öneririm. Ara ara haftalık indirimede girerek fiyatı düşer.
Evet ben aldığımda 27.50 TL idi. Allahtan 50 adet..35 tl ulaşmış fiyatları. yakında bu konuya rağbet artar. diğerleri 100tl aştı herhalde