maksimum 3500 TL e kadar tv tavsiyesi

Ronin Çevrimdışı

Ronin

Yeni Üye
15 Haz 2018
39
Merhaba forumda biraz dolaştıktan sonra yazılanlara göre bazı modelleri eledim, 9280 sanıırm edge ledmis, direct led olanlar daha iyi diye okudum 9280 leri eledim ondan 9500 leride Adem abi daha yeni nedir ne değildir net bilmiyoruz dediği için bir model bıraktım ama diğer yönetici ve emektar forum kullanıcılarımız panda panel olduğundan bahsetmiş çok performans beklemeyin uyarısında bulunmuşlar , 9360lar içinde bazı panellerde sorun yaşandığını duyan biri yazmış ama o konu ile ilgili çok bir şikayet bulamadım, şu 3 modele indirdim, aslen Vestel tercih etme taraftaryımda bir adette LG ekledim ondan da uzak durulması hakkında yorumlar vardı :) şu 3 modelden veya ilave olarak siz ne onerirsiniz:

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
43
Selam Ronin Ronin 7450 neden uzak durulması gereken tvymiş,55" olanını yaklaşık 1 aydır kullanıyorum,vestelden hertürlü iyi,öncesinde bende de vestel UD9200 vardı ordan kıyas ediyorum,direct led ve smartı stabil ve hızlı ,uygun fiyatsa tercih edilebilir.

Ronin Çevrimdışı

Ronin

Yeni Üye
15 Haz 2018
39
Selam Ronin Ronin 7450 neden uzak durulması gereken tvymiş,55" olanını yaklaşık 1 aydır kullanıyorum,vestelden hertürlü iyi,öncesinde bende de vestel UD9200 vardı ordan kıyas ediyorum,direct led ve smartı stabil ve hızlı ,uygun fiyatsa tercih edilebilir.
model olarak değil sanırım marka olarak tavsiye ana konusunda okumuştum herhalde çok mesaj okuduğum için bu ara orada bir yerde LG den uzak durun tarzında bir not gibi düşülmüştü, yoksa anneme 2009da aldığım LG var 32" tş sanırım halen çalışıyor, artı olarak LG de dts x var birde bu mobil cihazlara marketten kumanda uygulamsıda pratik geldi, birde "HDR 10 Pro, HLG" diyor bu 10bitmi yoksa 8+2 olan türden mi orasını anlayamadım sadece(hlg sinyaldeki veriye göre dönüşüm sanırım)

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
model olarak değil sanırım marka olarak tavsiye ana konusunda okumuştum herhalde çok mesaj okuduğum için bu ara orada bir yerde LG den uzak durun tarzında bir not gibi düşülmüştü, yoksa anneme 2009da aldığım LG var 32" tş sanırım halen çalışıyor, artı olarak LG de dts x var birde bu mobil cihazlara marketten kumanda uygulamsıda pratik geldi, birde "HDR 10 Pro, HLG" diyor bu 10bitmi yoksa 8+2 olan türden mi orasını anlayamadım sadece(hlg sinyaldeki veriye göre dönüşüm sanırım)

LG 50UM7450PLA 8 BİT+FRC'dir.
VA panel var, ve direct LED aydınlatmaya sahip.

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
43

8+2 evet,sanırım 10 bit paneller daha üst modellerde oluyor,LG nin satış sonrası politikalarının kötü olduğu belirtiliyor ürün olarak zamanla kullandıkça tecrübe edeceğim bende,yinede tv alırken mağazada izleyip kurcalayıp öle almak daha mantıklı,gözünüze ne hoş geliyorsa onu tercih edersiniz,genelde karanlık ortamda kullanılacaksa ips panel bende önermem,aydınlık ortam ve geniş açıdan izleme durumu olacaksa ips ozaman tercih edilebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

LG'nin servis politikaları nedeniyle LG'ye pek yanaşılmamasını tavsiye ediyoruz.
Selam, Umut Barış Umut Barış doğrudur,tv nin ilk kurulumunda yaşadıklarımı paylaşmıştım forumda,bir arıza durumunda neler yaşarım artık onu arıza yaşarsak ilerde tecrübe edeceğiz??

Son düzenleme:
Ronin Çevrimdışı

Ronin

Yeni Üye
15 Haz 2018
39
bende lg den aldim yabanci incelmelerde konsollada kullananlatin yorumlarida vardi gelince denemeler yaparim :)

Geri
Üst Alt