İyi geceler sevgili osmankeSelamunaleyküm hayırlı geceler forum dostları
İyi geceler teraspy hoşgeldin gezmeler nasıldı bugün sağlığın yerinde inşallahİyi geceler sevgili osmanke
Midemde acaip ağrı var, geçmedi henüz çivi batar gibi oluyor bazen Gezme süperdi (benim açımdan tabii) araba otomatik olsa bende kullanırdım da düz vitesİyi geceler teraspy hoşgeldin gezmeler nasıldı bugün sağlığın yerinde inşallah
Niye sen düz vitesi öğrenmedin,mi yoksa kullanması,mı zor geliyorMidemde acaip ağrı var, geçmedi henüz çivi batar gibi oluyor bazen Gezme süperdi (benim açımdan tabii) araba otomatik olsa bende kullanırdım da düz vites
Ben araba asla almam ve kullanmam derdim, (çocukken atlattığım kaza nedeni ile) ama otomatik corolla var 99 model, otobanda yarış bile ediyorum ,sağdan 80 ile giderekNiye sen düz vitesi öğrenmedin,mi yoksa kullanması,mı zor geliyor
OOO maşallah hemde 80,le benim hızıma erişen yok,ki hep sıfır gösteriyorBen araba asla almam ve kullanmam derdim, (çocukken atlattığım kaza nedeni ile) ama otomatik corolla var 99 model, otobanda yarış bile ediyorum ,sağdan 80 ile giderek
Bir gün 3 araba bir yere gideceğiz zamanında, bizimkilere " biz erken çıkıyoruz, navigasyon var nasılsa, siz de hızlı gelirsiniz zaten,bizi yakalarsınız" dedim.Erken çıktık yola ama gittiğimizde onlar bizi bekliyorlardıOOO maşallah hemde 80,le benim hızıma erişen yok,ki hep sıfır gösteriyor
Ve tamam artık, ben kaçtım iyi geceler
Hayırlı geceler hayırlı cumalar olsun tüm dostlara.