Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:uyku:uyku1 Ve tamam artık, iyi geceler :)

Selamunaleyküm forum dostları

caps8be5327f55bd24036.jpg

Selamunaleyküm hayırlı geceler forum dostları

04351d4cbcc8de57695db3194007ede5c5afe92f0672dd72.jpg

İyi geceler teraspy hoşgeldin gezmeler nasıldı bugün sağlığın yerinde inşallah :bye :bye :bye
Midemde acaip ağrı var, geçmedi henüz çivi batar gibi oluyor bazen :) Gezme süperdi (benim açımdan tabii) araba otomatik olsa bende kullanırdım da düz vites :kiskis

Midemde acaip ağrı var, geçmedi henüz çivi batar gibi oluyor bazen :) Gezme süperdi (benim açımdan tabii) araba otomatik olsa bende kullanırdım da düz vites :kiskis
Niye sen düz vitesi öğrenmedin,mi yoksa kullanması,mı zor geliyor :bye

Niye sen düz vitesi öğrenmedin,mi yoksa kullanması,mı zor geliyor :bye
Ben araba asla almam ve kullanmam derdim, (çocukken atlattığım kaza nedeni ile) ama otomatik corolla var 99 model, otobanda yarış bile ediyorum ,sağdan 80 ile giderek :haha1

Ben araba asla almam ve kullanmam derdim, (çocukken atlattığım kaza nedeni ile) ama otomatik corolla var 99 model, otobanda yarış bile ediyorum ,sağdan 80 ile giderek :haha1
OOO maşallah hemde 80,le benim hızıma erişen yok,ki hep sıfır gösteriyor :haha :haha :hoba1:hoba1:ok

OOO maşallah hemde 80,le benim hızıma erişen yok,ki hep sıfır gösteriyor :haha :haha :hoba1:hoba1:ok
Bir gün 3 araba bir yere gideceğiz zamanında, bizimkilere " biz erken çıkıyoruz, navigasyon var nasılsa, siz de hızlı gelirsiniz zaten,bizi yakalarsınız" dedim.Erken çıktık yola ama gittiğimizde onlar bizi bekliyorlardı :haha1

Bende ehliyet var,var olmasına ama aktif tecrübe olmadığından kullanmıyorum ama çocuklara kızdığım zaman diyorum öğrenicem bunu kendime bi araba alıcam bi süre geçiyor sonra boşveriyorum geçende anlattım ya baya kafama koymuştum bide ötv indirimi oluyor,ya bize bayağı bi araba yeni modellerine baktım aslında yeni 2024 modellerden bitane alsam iyi olacak bizde nerdeyse yarı,yarıya düşüyor fiat ama diğer arabayı oğlanın üzerine alması yada dünüre satış göstermemiz lazım ayrıca satış parası kayınpederin banka hesabına yattığı için adliyeden hakim izni alarak hesaptan çekmek lazım uzun uğraş gerektiriyor şimdi bana bunlarla,da uğraşmak zor geliyor uzun bir süreç yani. :bilmiyom :haha

Selamunaleyküm forum dostları

256864582_10161310570962926_8581442663401339394_n520b99207b18bf96.jpg

Geri
Üst Alt