Ohh, bitmiş bitmiş.Bu arada amin inşallah çünkü çok zor çok,eşya kaldır eşya diz,tam bir felaket hele bizim yaşlarda oluncaBitti sayılır sadece parkeleri yapan usta bi 10 gün kadar parke ile fayans arasına konan çıtayı takmayın dedi yandıkça kapının hemen önünde birikmiş sıvı küfü vardı o kendini kurutup atsın ondan sonra takarsınız dedi zaten silikonlu cumadan sonra onu takıcam başka birşey yok şimdilik rabbim bir daha göstermesin inşallah
Çok şükür bir sıkıntımız yok ailece,ufak ağrılardan başka.Bu gün epey yol yürüdüm doğrusu,hava da fena değildi aslında hem dükkanları gezdim hem yürüdümSizler iyimisiniz dostlar sağlığınız,sıhhatiniz moraliniz yerindemi
Maşallah diyelim nazar değmesinÇok şükür bir sıkıntımız yok ailece,ufak ağrılardan başka.Bu gün epey yol yürüdüm doğrusu,hava da fena değildi aslında hem dükkanları gezdim hem yürüdüm
Hatta eve dönünce yemekten önce de eski adaptörler vardı 5v-12v bozuk,onlardan bazı parçaları söküp çıkarttım,geri kalanları torbaya doldurdum elektronik hurdalığa atacağım yarınMaşallah diyelim nazar değmesin
Geçmiş olsun, ihmale gelmez ,malum yaşlar ilerledi iyice ama düzelir mutlakaBugün bende göz doktorundan randevu almıştım 10 gün önce dedim gözlükleri yenilerim diye ama maalesef gözlük yerine ilaç verdi 1 göz damlası ve merhem sol gözümde sabahları kapakta şişme,ağrı,yanma vardı meğerse iltihap olmuş 10 gün kullanacaksın sabahlarıda buharda nemlendirilmiş pamukla sileceksin dedi bakalım sonuç ne olacak
Allah rahatlık versin az sonra bende çıkarımArtık uykum geldi iyice İyi geceler ben kaçar bu günlük
Hem yazıyorsun hem de benden duymuş olmayın diyorsunBenden duymuş olmayın kimse üstüne alınmasın benimkisi latife
Bence en iyisi delilik ne yaparsan yap kimse itiraz edemiyor bişey yapamıyor çünkü rapor var cezayi işlem yok en fazla hastaneye yatırırlar verirler morfini uyuturlar ohhh ne güzel yat babam,yatHem yazıyorsun hem de benden duymuş olmayın diyorsun
O bile büyük masrafBence en iyisi delilik ne yaparsan yap kimse itiraz edemiyor bişey yapamıyor çünkü rapor var cezayi işlem yok en fazla hastaneye yatırırlar verirler morfini uyuturlar ohhh ne güzel yat babam,yat