slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Açıkçası bildiğim kadarıyla gelecektir kendisi. Ama tabii koşuşurmalar bitmiyor, kimbilir belki arabayı sattı bugün. Taliplisi çoktu çünkü.Teraspy üstat yine düğünde kaldı galiba
Açıkçası bildiğim kadarıyla gelecektir kendisi. Ama tabii koşuşurmalar bitmiyor, kimbilir belki arabayı sattı bugün. Taliplisi çoktu çünkü.Teraspy üstat yine düğünde kaldı galiba
Olabilirde bu saatte noterde olamaz herhaldeAçıkçası bildiğim kadarıyla gelecektir kendisi. Ama tabii koşuşurmalar bitmiyor, kimbilir belki arabayı sattı bugün. Taliplisi çoktu çünkü.
Ama üstadım biliyorsunuz bütün gün koşuşturma olduysa yorulmuş olabilir. Allah korusun kaza v.b. olmasın da. (Bu arada ben tamamen varsayımsal konuşuyorum, bugün kendisiyle görüşmedik. Belki de başka bir işi vardır gelememiştir.)Olabilirde bu saatte noterde olamaz herhalde
Açıkçası kıyamıyorum ümit inan , webte yayınlamadım ama gelenlerin almaması için dua ediyorum desem yalan olmaz,mesela bu gün gelen birisi bana "alattin bey burası çürümüş, kesilip yapılacak hiç değilse 8-9 bin düşersen alırım" dedi,ben 375 istemiştim ,o 365 falan teklif etti,numarasını bıraktı kağıda yazarak ,ben talibim 365 fiyata dediAçıkçası bildiğim kadarıyla gelecektir kendisi. Ama tabii koşuşurmalar bitmiyor, kimbilir belki arabayı sattı bugün. Taliplisi çoktu çünkü.
Notere tembih ettim, belki gece gelirim dedim ,gel abim benim istediğin saatte gel dedi (desem de yalan )Olabilirde bu saatte noterde olamaz herhalde
Forumdan kendi isteği ile ayrıldı, üyeliğini de sildirdi diye biliyorumBu arada TC Yıldırım ne zamandır yok neden bilen var mı?
Kandıramassın beniAçıkçası kıyamıyorum ümit inan , webte yayınlamadım ama gelenlerin almaması için dua ediyorum desem yalan olmaz,mesela bu gün gelen birisi bana "alattin bey burası çürümüş, kesilip yapılacak hiç değilse 8-9 bin düşersen alırım" dedi,ben 375 istemiştim ,o 365 falan teklif etti,numarasını bıraktı kağıda yazarak ,ben talibim 365 fiyata dedi
Notere tembih ettim, belki gece gelirim dedim ,gel abim benim istediğin saatte gel dedi (desem de yalan )
Kandırmadım zaten ,açıkça yalan yazdım ya mübarekKandıramassın beni
Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni
Sildirdi,mi bilmiyorum ama diğer forumda gözüküyorForumdan kendi isteği ile ayrıldı, üyeliğini de sildirdi diye biliyorum