Aşağı yukarı diyelim.45 var mısın Bir de soru yarım kaldı. Geçen video izlerken veteriner kliniğinde sinirli bir kedi gördüm 2 kişi zor tutuyorlardı Sen de tek çalıştığın için soruyorum. Sinirli hayvanlar geldiğinde nasıl tek başına nasıl yapıyorsun?
Turnuva erken bitti geldim. Son zamanlar kafa dalgınlığı çocuklara doğru dürüst vakit ayıramıyordum. Bir mola vereyim dedim.Benim zaman kolay,kolay şaşmaz herhangi bi sorun olmadıkça
bizim çocuklar büyüdüğü için artık onlarla değil torunla daha çok zaman geçiyor dostum benim durum belli şimdilik beklemedeyiz bakalım bu durumlarda ne kadar keyifli olunursa o kadar herşeye iyi taraftan bakmaya çalışıyoruz şimdilik yarın fırsat kalırsa hırdavat fuarına gitmeyi düşünüyorum ama oda yakın diye bakalım hastalar kendi,kendine idare edebilirlerse tabiiTurnuva erken bitti geldim. Son zamanlar kafa dalgınlığı çocuklara doğru dürüst vakit ayıramıyordum. Bir mola vereyim dedim.
Keyifleriniz nasıl osmanke , I independent üstatlar?
İmkanlar el verdikçe kendinize vakit ayırmanız gerekli üstadım. Durumları bildiğim için ancak bu kadarını söyleyebiliyorum. En azından biraz kafa dağıtmış olursunuz.bizim çocuklar büyüdüğü için artık onlarla değil torunla daha çok zaman geçiyor dostum benim durum belli şimdilik beklemedeyiz bakalım bu durumlarda ne kadar keyifli olunursa o kadar herşeye iyi taraftan bakmaya çalışıyoruz şimdilik yarın fırsat kalırsa hırdavat fuarına gitmeyi düşünüyorum ama oda yakın diye bakalım hastalar kendi,kendine idare edebilirlerse tabii
Hayırlı geceler üstadım.Ben bu gece erken kaçıyor dostlar yarın erken kalkıp işleri tamamlayıp fuar,a gitmeye çalışacağım hepinize mutlu geceler iyi muhabbetler