grezimonk
Süper Üye
- 21 May 2018
- 755
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
kripto paradan kazanamayan botlar konu açmış... adamlar yenileme yapacak bunlar bitti anlıyor?...
madenciler ekran kartlarını satınca kripto para bitecek gibi konu açıyorlar... yeni kartlara geçiyorlar...actigin konularda icerigi burada paylassan baska siteye gitmesek daha iyi olurdu konunun altina kaynak olarka yine sitenin adresini koyabilirsin bu sekilde ne basliktan ne icerikten birsey anlayamiyorum dogal olarak dis kaynaga gitmeye degermi degmezmi bilemiyorum bu durum sadece benim icinmi böyle bilmiyorum
halen birsey anlamadimmadenciler ekran kartlarını satınca kripto para bitecek gibi konu açıyorlar... yeni kartlara geçiyorlar...
Harbiden ne olacak bizim bu emekçi kardeşlerimizin hali :( (Ciddiyim)halen birsey anlamadim
madenci dediginde benim anladigim>
madenci mesai giris kartinimi degistiriyor ne parasi kim konu aciyor?
saka bir yana bu tavsiyem genel anlamdaydi bir kac konuna denk geldim ve pek anlasir görünmedi haber yada icerigi burada paylasip altina kaynak eklersen anlamasi daha kolay olur yinede sen bilirsin
bu tarz bir aciklama daha iyi olurBitcoin başta olmak üzere kripto para birimlerindeki keskin düşüşün ve bu pazardaki uzun süreli durgunluğun bir sonucu olarak, büyük madenciler yavaş yavaş "ekmek tekneleri" olan ekran kartlarını satmaya başladılar. diye algı yapmaya çalışıyorlar...
hic birsey olmaz türkiye de ne düzeliyorki o konuda bir gelisme olsun kiyaslama örnegi vereyimHarbiden ne olacak bizim bu emekçi kardeşlerimizin hali :( (Ciddiyim)
margarin=sanayağ ülkede örnekleri çokGüya teknoloji sitesi, haberde kripto para demek yerine Bitcoin diyor.
Madencilik bitmez, aklı olan zarar yazana kadar devam eder.
Önemli olan gideri karşılayacak gelirin olması.
Bunu bilerek yapıyorlar işte, sonra da eleştirileri görünce ağlıyorlar utanmadan.margarin=sanayağ ülkede örnekleri çok