LOGO 17MB97 FHD

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bu komutla indirilen dosya resim dosyasi 4k cözünürlükte logo.jpg olarak iniyor 1mb boyutunda..ama usb ile geri yüklenmiyor..mantiken usb ile indirebiliyorsam ayni yolla yükleyebilmem de lazim birseyler atliyorum sanirim.
Hımm,dosya adını "default_logo.jpg" değiştirip,atmayı dene bakalım (spi ile atacaksın sanırım)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
resim dosyasini bin dosyasi yapamam ki..bin dosyasi sistem dosyasi..
Bir yere yükle bakayım aldığın fotoyu ,inceliyeyim.Linuxta adını değiştirdiğinde bazen sıkıntı olmuyor bazı dosyalarda ,sana bir örnek logo fotosu atayım :)

foruma-90.png

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bir yere yükle bakayım aldığın fotoyu ,inceliyeyim.Linuxta adını değiştirdiğinde bazen sıkıntı olmuyor bazı dosyalarda ,sana bir örnek logo fotosu atayım :)

foruma-90.png
normal siyah arkaplan üzerinde vestel yazisi var,standart logo.spi icindeki logo.bin farkli onunla ilgisi yok

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Hımm,nasılsa full yazılımın var elinde ,dediğimi yapıp dene bence ,veya neme lazım tv açılmaz bir de ,elleme boş ver ama tv bende olsa denerdim (mb97)
sizdeki logo.bin By_Trol By_Trol un paylastigi spi icindeki olan logo.bin sistem dosyasi ile ayni ,bendeki sadece resim ve isimi logo.dediginiz igbi isimini degistirdim logo.bin yaptim (ama sonu yine jpg o degismez zaten);olmadi yani yüklenmedi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
sizdeki logo.bin By_Trol By_Trol un paylastigi spi icindeki olan logo.bin sistem dosyasi ile ayni ,bendeki sadece resim ve isimi logo.dediginiz igbi isimini degistirdim logo.bin yaptim (ama sonu yine jpg o degismez zaten);olmadi yani yüklenmedi
Hımmm,sendeki "logo.bin.jpg" olmuş ,olmaz zaten,uzantıyı direk bin yapacaksın , windowsta uzantıyı göster tıklaman lazım ki jpg uzantısı bin olsun,veya şöyle de yapabilirsin ,jpg to bin diye arattır googlede ,oradan formatını değiştirip dene :)
(Dikkat ,elindeki tvyi bozdurmak için elimden geleni yapıyorum ,ona göre :haha1 )

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Hımmm,sendeki "logo.bin.jpg" olmuş ,olmaz zaten,uzantıyı direk bin yapacaksın , windowsta uzantıyı göster tıklaman lazım ki jpg uzantısı bin olsun,veya şöyle de yapabilirsin ,jpg to bin diye arattır googlede ,oradan formatını değiştirip dene :)
(Dikkat ,elindeki tvyi bozdurmak için elimden geleni yapıyorum ,ona göre :haha1 )
uzanti bende görünüyor zaten,ama logo bin sistem dosyasi büyük ihtimalle logo ile komutlari calistiran dosya,servis menüsünde ki logo isimi cok farkli cünki,oradaki isimi de yazdim kabul etmedi.Bu ayni sw profil modlama sonrasi geri yüklerken "profil" dosyasi kullanmamiz gibi birsey olmali.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
uzanti bende görünüyor zaten,ama logo bin sistem dosyasi büyük ihtimalle logo ile komutlari calistiran dosya,servis menüsünde ki logo isimi cok farkli cünki,oradaki isimi de yazdim kabul etmedi.Bu ayni sw profil modlama sonrasi geri yüklerken "profil" dosyasi kullanmamiz gibi birsey olmali.
Bizde (linux) dosyanın çaışması için "çalıtırılabilir" olması lazım ,olmaz ise çalışmaz,yani buradaki tik mutlaka seçili olmalı ama winlerde nasıl olursa olsun çalışır mı oluyor dosya bilmiyorum :)

Geri
Üst Alt