LOGO 17MB97 FHD

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bubul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu komutla indirilen dosya resim dosyasi 4k cözünürlükte logo.jpg olarak iniyor 1mb boyutunda..ama usb ile geri yüklenmiyor..mantiken usb ile indirebiliyorsam ayni yolla yükleyebilmem de lazim birseyler atliyorum sanirim.
Hımm,dosya adını "default_logo.jpg" değiştirip,atmayı dene bakalım (spi ile atacaksın sanırım)

Bu sekilde de ayni oldu; aslinda islem yapiyor ama aktif olmuyor sanki, 4 5 sn bekleyin yazisi ekranda kaliyor cünki.Ama logo degismiyor
O zaman adını " boot_logo.bin " olarak değiştirip spi içinden at bakalım

O zaman adını " boot_logo.bin " olarak değiştirip spi içinden at bakalım
resim dosyasini bin dosyasi yapamam ki..bin dosyasi sistem dosyasi..

resim dosyasini bin dosyasi yapamam ki..bin dosyasi sistem dosyasi..
Bir yere yükle bakayım aldığın fotoyu ,inceliyeyim.Linuxta adını değiştirdiğinde bazen sıkıntı olmuyor bazı dosyalarda ,sana bir örnek logo fotosu atayım :)

foruma-90.png

Bir yere yükle bakayım aldığın fotoyu ,inceliyeyim.Linuxta adını değiştirdiğinde bazen sıkıntı olmuyor bazı dosyalarda ,sana bir örnek logo fotosu atayım :)

foruma-90.png
normal siyah arkaplan üzerinde vestel yazisi var,standart logo.spi icindeki logo.bin farkli onunla ilgisi yok

normal siyah arkaplan üzerinde vestel yazisi var,standart logo
Hımm,nasılsa full yazılımın var elinde ,dediğimi yapıp dene bence ,veya neme lazım tv açılmaz bir de ,elleme boş ver ama tv bende olsa denerdim (mb97) :)

Hımm,nasılsa full yazılımın var elinde ,dediğimi yapıp dene bence ,veya neme lazım tv açılmaz bir de ,elleme boş ver ama tv bende olsa denerdim (mb97)
sizdeki logo.bin @By_Trol un paylastigi spi icindeki olan logo.bin sistem dosyasi ile ayni ,bendeki sadece resim ve isimi logo.dediginiz igbi isimini degistirdim logo.bin yaptim (ama sonu yine jpg o degismez zaten);olmadi yani yüklenmedi

sizdeki logo.bin @By_Trol un paylastigi spi icindeki olan logo.bin sistem dosyasi ile ayni ,bendeki sadece resim ve isimi logo.dediginiz igbi isimini degistirdim logo.bin yaptim (ama sonu yine jpg o degismez zaten);olmadi yani yüklenmedi
Hımmm,sendeki "logo.bin.jpg" olmuş ,olmaz zaten,uzantıyı direk bin yapacaksın , windowsta uzantıyı göster tıklaman lazım ki jpg uzantısı bin olsun,veya şöyle de yapabilirsin ,jpg to bin diye arattır googlede ,oradan formatını değiştirip dene :)
(Dikkat ,elindeki tvyi bozdurmak için elimden geleni yapıyorum ,ona göre :haha1 )

Hımmm,sendeki "logo.bin.jpg" olmuş ,olmaz zaten,uzantıyı direk bin yapacaksın , windowsta uzantıyı göster tıklaman lazım ki jpg uzantısı bin olsun,veya şöyle de yapabilirsin ,jpg to bin diye arattır googlede ,oradan formatını değiştirip dene :)
(Dikkat ,elindeki tvyi bozdurmak için elimden geleni yapıyorum ,ona göre :haha1 )
uzanti bende görünüyor zaten,ama logo bin sistem dosyasi büyük ihtimalle logo ile komutlari calistiran dosya,servis menüsünde ki logo isimi cok farkli cünki,oradaki isimi de yazdim kabul etmedi.Bu ayni sw profil modlama sonrasi geri yüklerken "profil" dosyasi kullanmamiz gibi birsey olmali.

uzanti bende görünüyor zaten,ama logo bin sistem dosyasi büyük ihtimalle logo ile komutlari calistiran dosya,servis menüsünde ki logo isimi cok farkli cünki,oradaki isimi de yazdim kabul etmedi.Bu ayni sw profil modlama sonrasi geri yüklerken "profil" dosyasi kullanmamiz gibi birsey olmali.
Bizde (linux) dosyanın çaışması için "çalıtırılabilir" olması lazım ,olmaz ise çalışmaz,yani buradaki tik mutlaka seçili olmalı ama winlerde nasıl olursa olsun çalışır mı oluyor dosya bilmiyorum :)

Bizde (linux) dosyanın çaışması için "çalıtırılabilir" olması lazım ,olmaz ise çalışmaz,yani buradaki tik mutlaka seçili olmalı ama winlerde nasıl olursa olsun çalışır mı oluyor dosya bilmiyorum :)
Neyse benim is zamanim geldi iyi geceler size.

20201105_2349079b447f772ceba248.jpg

Geri
Üst Alt