Logitech Mx master 3s tuş silinme

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
475
Merhaba fotoğraflarını ekliyorum tasarımcıyım 28.07.2023 tarihinde almış olduğum Logitech Mx master 3s fareyi kullanmaktayım kullandığım fare logitech markasının en tepe en pahalı modeli ama malzeme kalitesi kötü sağ sol tıklama tuşlarının olduğu yerler silindi ve terleyip kayıyor parmaklarım kullanımı çok kötü oldu bunu garanti kapsamında göndersem bir sonuç alır mıyım sizce?

0191b6884d2b7460ad.jpg
02dc09e24cb4fb5018.jpg
0352226b130625b3ab.jpg
04d61857e74feb80de.jpg
0580d011ef685843f3.jpg

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
475
yüzeyinde kaplama var mı.?
kaplama yok kendi sitesinde geri dönüştürülmüş malzemeden yapıldığını belirtiyor.

• Grafit plastikler: %27 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş malzeme 4Baskılı kablo donanımı (PWA), alıcı, kablo, FFC kablosu ve ambalaj plastikleri dahil değildir.
  • Açık Gri plastikler: %22 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş malzeme 5Baskılı kablo donanımı (PWA), alıcı, kablo, FFC kablosu ve ambalaj plastikleri dahil değildir.

Sota Sota başkanım garantiye göndersek bu durumdan dolayı garantide bir işlem olur mu tıklama yerlerini değiştirme gibi

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
475
yedek cihazın varsa gönderip şansını dene. Büyük ihmal ele sürülen krem, kimyasallar nedeniyle aşınma olmuştur diyecekler.

yedek var göndereyim ama kimyasal ürünler kullanmıyorum :/ yok derlerse thh ye başvururum beklerim artık garantisi bitmeden.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
709
Laptop klavyelerinde tuşlarda silinme olunca garanti kapsamına giriyor diye biliyorum. Sonuçta ikisi de kullanıma bağlı aşınma, Garanti kapsamında sırf ürünü kullandın diye kozmetik hasara uğrayacaksa bu ürün hatası sayılmalı bence THHye kadar yolu var.

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
475
Laptop klavyelerinde tuşlarda silinme olunca garanti kapsamına giriyor diye biliyorum. Sonuçta ikisi de kullanıma bağlı aşınma, Garanti kapsamında sırf ürünü kullandın diye kozmetik hasara uğrayacaksa bu ürün hatası sayılmalı bence THHye kadar yolu var.
gönderip şansımı deneyeceğim burdan da güncellemeler yaparım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,899
benzer durumlar araç direksiyonlarında da yaşanıyor. Deri soyulması yada renk değişimleri oluşabiliyor. İstisnai durumlar hariç red cevabı verilir.
Ele sürülen krem, kozmetik ürünler bahane edilir.

THH lehinize karar verebilir.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,089
Klasik Logitech diyorum.
Ürünü kullanmadım ama, ya bizim ülkemize gönderilenler böyle ya da tüm dünyada sattıkları ürünler böyle.
Planlı eskitme var gibi hissettiriyor.

Kimyasal konusuna gelecek olursak, dezenfektan veya kolonya da buna neden olmuş olabilir.
Logitech RMA konusunda iyi gibi bence şansınızı deneyin.
Genel merkeziyle iletişime geçin derim.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
809
50
Mx master ilk çıktığında almıştım. Geçen seneye kadar sorunsuz kullandım. Elektronik olarak mefta oldu. Onun dışında hiç bir sorun çıkarmamıştı. Ancak M2 ve M3'de buna benzer baya şikayet gördüm nette. Sanırım plastiğin yapısını mı değiştirdiler artık nooldu, bilinmez.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,089
Mx master ilk çıktığında almıştım. Geçen seneye kadar sorunsuz kullandım. Elektronik olarak mefta oldu. Onun dışında hiç bir sorun çıkarmamıştı. Ancak M2 ve M3'de buna benzer baya şikayet gördüm nette. Sanırım plastiğin yapısını mı değiştirdiler artık nooldu, bilinmez.

Bence mühendislikleri kasten kusurlu.
Hep aynı switch'i bozulan meşhur modelleri de var.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
709
20250209_140557.jpg
20250209_140604.jpg
20250209_140609.jpg

Logitech M510 modeli, 6 senelik. Sol tuş üstünde bi tane kılcal çizik var harici sorunsuz, pili yoğun kullanımda bile 8-9 ay gidiyor. Neredeyse her gün kullanılmıştır. Oyun da oynayan birisiyim gecikme sorunu oluşmadı hiç. Bozulsa bi üstü var mı diye bakarım yoksa yine bunu alırım. Hatta param olsa bi tane çeyizlik atasım da var yani :)

Geri
Üst Alt