Logitech G213 RGB Klavye 299 TL!

Maalesef saydıklarınız da dahil sanırım her şeyi yaptım :) Cidden çok sinir bozucu bir durum :) Biraz daha kurcalayacağım inşallah çözerim, olur da çözer isem buraya da yazarım

Olmadı bir program kaldırıcı ile Logitech yazılımlarını tamamen kaldırın.
İşe yarar belki.

Olmadı bir program kaldırıcı ile Logitech yazılımlarını tamamen kaldırın.
İşe yarar belki.
Onu denemek var aklımda. Çünkü yazılımı kaldırıp tekrar yüklediğim zaman ben hiç bir ayar yapmamama rağmen eski ayarlarım mevcut oluyor. Onların da bi silinmesi lazım. Var mı tavsiye program

Onu denemek var aklımda. Çünkü yazılımı kaldırıp tekrar yüklediğim zaman ben hiç bir ayar yapmamama rağmen eski ayarlarım mevcut oluyor. Onların da bi silinmesi lazım. Var mı tavsiye program

Iobit Uninstaller kullanıyorum ben, bence iş görüyor.

Gerçi farenin ayarları kendi hafızasında o yüzden öyle oluyor. Ama klavye de sanırım benim ayarladığım ayarda oluyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birazdan deneyeceğim teşekkürler :D

Gerçi farenin ayarları kendi hafızasında o yüzden öyle oluyor. Ama klavye de sanırım benim ayarladığım ayarda oluyordu

Birazdan deneyeceğim teşekkürler :)

Bence fare ile ilgili kısma girip bir bakın derim, profil kaydetme vs vardı çünkü.
Oralarda olabilir. :hihi

Yaptım :D Fareyi kendi profil modunda değil de otomatik oyun algılama moduna getirdim. İlkten olmadı yine farklı farklı yanıyordular. şimdi oldu ama anlamadım :D

Yaptım :) Fareyi kendi profil modunda değil de otomatik oyun algılama moduna getirdim. İlkten olmadı yine farklı farklı yanıyordular. şimdi oldu ama anlamadım :)

Kurcalaya kurcalaya bulunur hocam. :hihi

Kurcalaya kurcalaya bulunur hocam. :hihi
Aynen öyle :D Yine saçmalayabiliyor karıştırınca. Ama şöyle çözdüm klavye de mouse da renk döngüsü modundayken mouse ayar kısmını açıp renk geçiş hızını ayarlarınca ikisi de uyarlanıyor. Ha ben bunu kullanacak mıyım hayır :hihi ama varsa böyle özellik dursun köşede dimi ?

Ama sanıyorum mouse dahili bellek ayarı aktif olduğu için uyumlu olmuyordular. Şimdi ikiside pcyi kullanıyor.

Geri
Üst Alt