Lineage vs Atvx (custom Rom)

HBPLUS Çevrimdışı

HBPLUS 

Yeni Üye
11 Ara 2025
37
37
Selamun aleykum dostlar herkese iyi haftalar.

Forumda bulamadım.
Android televizyonuna lineage OS veya atvx (atvxperience) yükleyen oldu mu?
WiFi modülü e göre versiyon seçmek lazım diye okudum ama benimki p75-2841v6.0 anakart ve WiFi olduğunu düşündüğüm modülde realtek yazıyor.
Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

HBPLUS Çevrimdışı

HBPLUS 

Yeni Üye
11 Ara 2025
37
37
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,834
Yapabilirsen ADB komutla işletim sistemindeki gereksiz yazılımları kaldırarak soft işletim sistemi elde edebilirsin.

E Çevrimdışı

ehm123

Süper Üye
12 Mar 2025
152
22
Yapabilirsen ADB komutla işletim sistemindeki gereksiz yazılımları kaldırarak soft işletim sistemi elde edebilirsin.
ADB ile DNS'te değiştirip reklam engelleyebilir. Mullvad DNS öneririm. Hiçbir şekilde veri kaydetmiyir, hızı güzel ve reklam engelliyor mis gibi DNS. İsveç polisi sunucularını basmış ve hiçbir veri bulamamışlar

HBPLUS Çevrimdışı

HBPLUS 

Yeni Üye
11 Ara 2025
37
37
ADB ile DNS'te değiştirip reklam engelleyebilir. Mullvad DNS öneririm. Hiçbir şekilde veri kaydetmiyir, hızı güzel ve reklam engelliyor mis gibi DNS. İsveç polisi sunucularını basmış ve hiçbir veri bulamamışlar
Teşekkürler. Bu süreçte şükür ccwgtv 4k sahibi olduğum için daha rahat geçti. Modemde dns ayarı var zaten. Dün orjinal SABA tv yazılımı buldum ama korkum uygulamaların desteğinin yakındaa biter. olması ve TV ye 7.1.1 yakışmıyor.Youtube bile çok eski versiyonu tv nin kendi uyg marketinden indirince çalışıyor. Apdoite üzerinden indirdiğim çalışmadı.

E Çevrimdışı

ehm123

Süper Üye
12 Mar 2025
152
22
Teşekkürler. Bu süreçte şükür ccwgtv 4k sahibi olduğum için daha rahat geçti. Modemde dns ayarı var zaten. Dün orjinal SABA tv yazılımı buldum ama korkum uygulamaların desteğinin yakındaa biter. olması ve TV ye 7.1.1 yakışmıyor.Youtube bile çok eski versiyonu tv nin kendi uyg marketinden indirince çalışıyor. Apdoite üzerinden indirdiğim çalışmadı.
Bunu indirebilir misiniz? Android 7 ve üzeri resmi olarak YouTube TV uygulamasını destekliyor ve güncelleme alıyor.

HBPLUS Çevrimdışı

HBPLUS 

Yeni Üye
11 Ara 2025
37
37
Bunu indirebilir misiniz? Android 7 ve üzeri resmi olarak YouTube TV uygulamasını destekliyor ve güncelleme alıyor.
Teşekkür ederim bugün fırsat bulursam deneyeceğim.
Bu version android tv lerde sanırım çoğu özellik yok. Telefondan kumanda etmek istiyorum tv yi bulmuyor ama benim chromecast görünüyor.
Yazılar da çok küçük. Chromecast ya görüntü veya erişilebilirlik ayarlarında "scale" ayarı ile yapabiliyorum. Ama bu 7.1.1 Android tv de alt yazı ayarları dışında bir ayar yok.

Geri
Üst Alt