LG49UK6470 4K hareketli aksiyon sahnelerinde titreme

S Çevrimdışı

sagokey35

Yeni Üye
30 Kas 2019
4
26
Selamlar, bu tv yi yeni aldım.Hareketli aksiyon sahnelerinde bir titreme seziyorum hertzi yetersiz kalıyor gibi.Bu normal midir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tabiri caizse yağ gibi akmıyor görüntü hareketli sahnelerde.Resim ayarlarını da biraz kurcaladım ama çözüm olmadı veya tam ayarını tutturamadım.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
IPS panel bir TV olduğu için normal denilebilir. Bir de 60 Hertz olduğu için de olabilir. YouTube'dan 4K 60 FPS video oynatıp bakın derim.

S Çevrimdışı

sagokey35

Yeni Üye
30 Kas 2019
4
26
IPS panel bir TV olduğu için normal denilebilir. Bir de 60 Hertz olduğu için de olabilir. YouTube'dan 4K 60 FPS video oynatıp bakın derim.
teşekkürler.denedim de hala var gibi uydu kanalları ve trt4 K da yine aynı sorun var gözüme takılıyor baya.son olarak flaş belleğe 4K 60fps video atıp deneyeceğim.Birde forumda araştırdım bazı arkadaşlar motionflowu modunu kapatmış düzelmiş LG de hangi isimle geçiyor o mod o biliyor musunuz ?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
teşekkürler.denedim de hala var gibi uydu kanalları ve trt4 K da yine aynı sorun var gözüme takılıyor baya.son olarak flaş belleğe 4K 60fps video atıp deneyeceğim.Birde forumda araştırdım bazı arkadaşlar motionflowu modunu kapatmış düzelmiş LG de hangi isimle geçiyor o mod o biliyor musunuz ?

Bilmiyorum maalesef. Uydu kanallarının çoğu 4K değil, bunu unutmayın.

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
43
S sagokey35 selam,ayarlarda resim seçeneklerinde bir ayar var,onu pürüzsüzleştir ya da netleştir olarak deneyebilirsin,bende vestel 49UD9200 tv mi sattım 55UM7450 aldım yarın kurulacak,teşhir üründe kurcaladım ayarlar resim seçenkeleri bölümünü kurcala bulucaksın,iyi günler.

R Çevrimdışı

ramo3567

Yeni Üye
17 Ara 2019
13
35
S sagokey35 selam,ayarlarda resim seçeneklerinde bir ayar var,onu pürüzsüzleştir ya da netleştir olarak deneyebilirsin,bende vestel 49UD9200 tv mi sattım 55UM7450 aldım yarın kurulacak,teşhir üründe kurcaladım ayarlar resim seçenkeleri bölümünü kurcala bulucaksın,iyi günler.
Teşekkür ederim denicem sonucu yazarım.Hayirlisi olsun bu arada :)

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
43
Teşekkür ederim denicem sonucu yazarım.Hayirlisi olsun bu arada :)
saol sana da hayırlı olsun,güle güle kullanırsın inşallah,tam ayar yeride şöle onuda belirteyim zorlanma,ayarlar-->resim-->resim seçenekleri-->true motion ( kapalı,pürüzsüşleştir,netleştir + ayrıca kendin belirleyebileceğin kullanıcı ayarı)??

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
hocam görüntü modunu sinema ve spor olarak seçip deneyin. Test için captain america civil war filminin 00.04.20 ile 00.04.40 dakikaları arasında, Sam'in kızıl kanadı uçurup evin üzerinden geçtiği sahneyi kullanın çok işinizi görecektir. Standart sinema ve spor modunu bu sahnede karşılaştırın eğer fark görürseniz görüntü ayarını titreşimin en az olduğu modda yapın.

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

ramo3567

Yeni Üye
17 Ara 2019
13
35
saol sana da hayırlı olsun,güle güle kullanırsın inşallah,tam ayar yeride şöle onuda belirteyim zorlanma,ayarlar-->resim-->resim seçenekleri-->true motion ( kapalı,pürüzsüşleştir,netleştir + ayrıca kendin belirleyebileceğin kullanıcı ayarı)??
Evet gözle görülür derecede düzelme oldu hocam.ama futbol maçlarında durum gene aynı ona da yapilicak bisey yok sanırım

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
43
Evet gözle görülür derecede düzelme oldu hocam.ama futbol maçlarında durum gene aynı ona da yapilicak bisey yok sanırım
R ramo3567 selam,pürüzsüzleştir ve berrak ayarının altında kullanıcı var,o çubuğu 10 seviyesine kadar sonuna kadar açabilirsin,titremeyi engelleyebileceği max seviye o ,extra de-blur bulanıklık için bir ayarı bende göremedim,bir de bu şekilde deneyebilirsin,panel 50HZ olduğundan bir yere kadar düzeltebiliyor.

Geri
Üst Alt