LG UHD tvlerde yan açı sorunu

E Çevrimdışı

explorer 

Aktif Üye
24 Tem 2018
138
28
Bugün teknosada gezdim.
Lg tvlerin eski serilerinde yan açı sorunu yoktu.
Fakat yeni model UHD serilerde yan açıda turuncu sarıya; kırmızı ten beyaza dönüyordu.

Uzman arkadaşlar bu durum normal mi?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
LG TV'lerde LG panel kullanıldıysa IPS paneldir. Yan açıda renklerde falso vermemesi lazım.
Tam olarak hangi modeli incelediniz?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
LG nin panel üreticisi olması, tüm TV lerinde LG panel kullandığı anlamı taşımıyor arkadaşlar, Bunu yıllar önceden beri yazarım ve hatta bazı LG üretimlerinde çok eskilerden çekip forum dünyasına bastığım CMO paneli olan LG TV resimleri de mevcuttur.

Zaten sırf bu nedenle bizler araştırmalarımızı hiç bir zaman direkt marka model üzerinden yapmıyoruz. Aslolan üretimin içeriğidir, ne kadar derin bilgiye ulaşabiliyorsak o kadar avantaj elde ederiz :ok

E Çevrimdışı

explorer 

Aktif Üye
24 Tem 2018
138
28
Ado hocam.
Samsung Marka laptop sahibiyim. Geçen gün ekranı söktüm, üstündeki led ekran AIO marka çıktı.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado hocam.
Samsung Marka laptop sahibiyim. Geçen gün ekranı söktüm, üstündeki led ekran AIO marka çıktı.

şaşırmayın azizim zir ayıllardır LG tv lerden çıkan CMO panelleri de ben sizlere yazarım bilirsiniz.

Bu kötü bir şey değil, sadece insanlara bir markaya bu kadar körü körüne bağlı olmanın mantıklı olmadığınıanlatmaya çalışmak lazım :ok

D Çevrimdışı

Duman

Aktif Üye
10 Haz 2018
95
42
arkadaşlarında dediği gibi o ürün va panel yanlarda sorun yaşanması normal açısı önemli ise ips paneli tvlere bakin. 2018 üretimi LG televizyonlarda maden in turkey yazısı görüyorum. lg televizyonlar Vestel yada Arçelik üretimi bilgisi olan var mı?

Geri
Üst Alt