LG televizyona Vestel anakart

Z Çevrimdışı

zamzung

Yeni Üye
8 Mar 2024
6
28
Merhaba dostlar emektar 32LA613S televizyonumun soğuk lehimden dolayı
anakartı fırına attım ve fırında unuttum :cayaklıma geldiğinde koşarak gittim ve köz gibi olmuştu artık kart. Karta piyasada 2.5- 3bin arası fiyat istiyorlar (çılgınca) TV sağlam olsa ben satamam komple :slap şimdi sormak istediğim şey internette çok rastladım Vestel anakart takılıyorlar. benim tcon veya panele uyan uygun yollu bir kart arıyorum açıkçası.
Monitör olarak kullanıyorum televizyonu hiç bir özelliği önemli değil 1080p çıkış versij yeterlidir. Bakalım kart uydurabilecek misiniz. :mutlu

IMG_20250426_164959.jpg
IMG_20250426_164938.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,119
65
LVDS uyması lazım önce.
Panel voltajı vs.
Sonra panel yazılımı var mı, onu bulmak lazım.
+1 :ok
Z zamzung ;
Çok anlamıyorum fakat panel voltajı girişi önemli diye hatırlıyorum,yani sol veya sağ besleme oluyor panellerde, ona göre de kart bulmak lazım yoksa hatalı seçilen kart panel girişini de yakar(2.ci fotoda tekli giriş olan yer), panel yazılımı daha kolay bana göre :ok

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
844
32 inçmiş tv, PC monitöründen hallice, ne 2,5-3 vermeye değer ne de kart uydu uyacak mı diye kafa yormaya. O paralara bence görüntü alabilecegin ürünleri 2. elden toplarsin

Z Çevrimdışı

zamzung

Yeni Üye
8 Mar 2024
6
28
32 inçmiş tv, PC monitöründen hallice, ne 2,5-3 vermeye değer ne de kart uydu uyacak mı diye kafa yormaya. O paralara bence görüntü alabilecegin ürünleri 2. elden toplarsin
Aynen öyle hocam benim anlamadığım şey bu piyasanın saçmalığı televizyon kaç para ki anakartı bu kadar pahalı. Ben TV yi zaten gözden çıkardım o yüzden anakartı attım fırına belki kurtarırım diye. Ama sonradan üzüldüm IPS panel 1080p bir ekran yazık olacak çöpe gitmesin diye böyle bir şey yapayım dedim.

Umut Barış Çevrimiçi
23 Kas 2017
21,212
Aynen öyle hocam benim anlamadığım şey bu piyasanın saçmalığı televizyon kaç para ki anakartı bu kadar pahalı. Ben TV yi zaten gözden çıkardım o yüzden anakartı attım fırına belki kurtarırım diye. Ama sonradan üzüldüm IPS panel 1080p bir ekran yazık olacak çöpe gitmesin diye böyle bir şey yapayım dedim.
Anakart kodu elinizde varsa biraz bekleyin, belki uyguna paneli kırık vs bir televizyon bulursunuz.
LG'ler hakkında bir fikrim yok ama belki başka bir LG anakartı da uydurulabilir.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
844
Dediğini çok iyi anlıyorum, bu çoğu şey için geçerli. Evet yazık olmuş ama bu cihaza yatırım yapmak saçmalık olur. Haftada bir ilanlara anakartın kodunu yazıp denk düşerse alırsın nasip artık

Geri
Üst Alt