LG smart tv Netflix desteği

R Çevrimdışı

Recep1365

Yeni Üye
7 Mar 2021
6
34
Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum ve TV lerden anlamam benim bir sorunum ve sorum olacak LG smart tv Netflix izlerken sanki net çok yavaşmış gibi takılmalar oluyor bunun sebebini bilen var mı ben eski tv lerde Netflix desteği kaldırdı diye duydum bu doğru mu acaba

R Çevrimdışı

Recep1365

Yeni Üye
7 Mar 2021
6
34
16151464580341906358008895291735.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki eski ise buna bir çözüm yolu yok mudur yeni cihazların sürümünü veya yazılımını atmak gibi?

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
4k içerik için düşük bir hız ama Hd içerik için yeterlidir. Uygulamayı silip denediniz mi yada uygulamanın önbelleğini?

R Çevrimdışı

Recep1365

Yeni Üye
7 Mar 2021
6
34
Uygulamayı silip tekrar yükledim değişen bir şey olmadı ayrıca 2 yıl kullanıyorum sadece son 5 aydır bu sorun oluştu

Sürümden olabilir mi acaba Netflix sürümü 1.5 LG mağazasında

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Peki eski ise buna bir çözüm yolu yok mudur yeni cihazların sürümünü veya yazılımını atmak gibi?
TV için verdikleri son sürüm ne ise o olur en fazla.
16 megabit internet biraz yavaş kalıyor da olabilir.

Olmadı bir tane Mi Box veya Mi TV Stick alın onunla devam edin.

A Çevrimdışı

alix_

Yeni Üye
1 Kas 2020
6
24
Uygulamayı silip tekrar yükledim değişen bir şey olmadı ayrıca 2 yıl kullanıyorum sadece son 5 aydır bu sorun oluştu

Sürümden olabilir mi acaba Netflix sürümü 1.5 LG mağazasında
lg nin eski smart tv lerindeki netflix berbat bende kullandım filmleri ingilizce yazınca buluyo çoğu filmi diziyi bulamıyor netflix hesabındaki ilk profile giriyo değiştiremiyorsunuz en güzeli ya pc bağlamak veya mi stick gibi şeyleri kullanmak sanırım tv ye farklı bi yazılımda atamıyoruz çok fazla uğraştım bende 32ls570s kullanıyorum bende taş gibi tv yi çöp ettiler lg electronics sağolsun

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
lg nin eski smart tv lerindeki netflix berbat bende kullandım filmleri ingilizce yazınca buluyo çoğu filmi diziyi bulamıyor netflix hesabındaki ilk profile giriyo değiştiremiyorsunuz en güzeli ya pc bağlamak veya mi stick gibi şeyleri kullanmak sanırım tv ye farklı bi yazılımda atamıyoruz çok fazla uğraştım bende 32ls570s kullanıyorum bende taş gibi tv yi çöp ettiler lg electronics sağolsun
O TV'deki Netflix sanırım Flash Player tabanlıydı, sonra altyapı HTML5'e geçince herhalde o da orada kaldı.

Geri
Üst Alt