Ekran mi gidiyor yoksa reset mi atoyor
Ses devam ediyor mu
Ekran mi gidiyor yoksa reset mi atoyor
Ses devam ediyor mu
güncellemeden sonrada aynı yanlız şöyle bir durumda var bugün mesela youtube dan başka şarkı açtım 15-20 dk dan sonra tv kendini kapatıp tekrar açıyor,,,bugün netflixte de bir kez dondu hemen kapatıp açtı kendini,,,kapatıp açtıktan sonra normal uydu yayınından devam ediyorVideo güzel oldu.
Konusu direk aklıma geldi, bazı videolarda kamera yada kullanılan edit program kaynaklı soruna benzettim, LG Ler otomatik güncelleme alabiliyor denediniz mi ?Toshiba Tv MB120 Youtube 4k video ve tam ekran sorunu
Herkese merhaba,toshiba 49u7763dat televizyona sahibim,daha önceden de böyle bi sorun varmıydı tam hatırlayamıyorum ancak sanırım tv yi V.2.45.10.0 güncelledikten sonra bir problem ortaya çıktı. Youtube da sadece bazı 4k seçeneği bulunan videolarda 4k yı seçtiğimde görüntü bozuluyor ve...tavsiyeforumu.com
Bilemiyorum LG konusunda da bilgim pek yok keşke detaylı yardımcı olabisemgüncellemeden sonrada aynı yanlız şöyle bir durumda var bugün mesela youtube dan başka şarkı açtım 15-20 dk dan sonra tv kendini kapatıp tekrar açıyor,,,bugün netflixte de bir kez dondu hemen kapatıp açtı kendini,,,kapatıp açtıktan sonra normal uydu yayınından devam ediyor
çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz,belki de paylaştığınız gibi codec muhabbeti gibi bişeydendirBilemiyorum LG konusunda da bilgim pek yok keşke detaylı yardımcı olabisem
Ben ondan şüphe ediyorumçok teşekkür ederim yardımcı oldunuz,belki de paylaştığınız gibi codec muhabbeti gibi bişeydendir
hangi modeli var hocam sizde?kontrol ettim bir sıkıntı yok
Nanocell 916 serisi kullanan yok mu forumda arkadaşlar?65sm8200pla
teknik servisi ara gelip baksınlar belki tv sorunludur.bu daha sağlıklı olur benceNanocell 916 serisi kullanan yok mu forumda arkadaşlar?
servis yanımıza alıp bizim test etmemiz lazım diyor,servise güvenemiyorumteknik servisi ara gelip baksınlar belki tv sorunludur.bu daha sağlıklı olur bence
Bu sorun için neden tv yi istiyorlar ki, gelsinler evde baksınlar, sorunu görsünler ona göre rapor tutsunlar. Bu olay donanımsal bir arıza da olabilir. Fakat aklıma şöyle bir şey geldi, bende zamanında bir hata yapıp lg tv almıştım 42lb670v. Hâlâ kullanıyorum gerçi, ufaklığın odasında. Onda da YouTube a girmek istediğimde tv kitleniyordu, açmıyordu YouTube, servis de gelmişti bir çözüm üretmeden bastı gitti. Sonra ilk önce tv yi fabrika ayarlarına sıfırladım, sonra tv den konumu almanya seçtim ve tv ye güncelleme geldi, güncellemeyi yaptım, sonra konumu Türkiye yaptım, tekrar sıfırdan kurulum yaptım, otomatik güncellemeyi de kapattım, senelerdir bu şekilde kullanıyorum. Hatta bu sorun ile ilgili youtube da video bile yüklemiştim, meğerse çok kişi bu sorunla uğraşıyormuş o zaman. Sizde sıfırlamayı deneyin, konumu değiştirip, örneğin almanya, abd felan seçip güncelleme kontrolü yapın. Belki bir faydası olur.servis yanımıza alıp bizim test etmemiz lazım diyor,servise güvenemiyorum
servis bugün aldı tv yi 2 günlüğüne bizde kalcak dediler bakalım eğer değişim raporu verirlerse teknosayla iletişime geççemBu sorun için neden tv yi istiyorlar ki, gelsinler evde baksınlar, sorunu görsünler ona göre rapor tutsunlar. Bu olay donanımsal bir arıza da olabilir. Fakat aklıma şöyle bir şey geldi, bende zamanında bir hata yapıp lg tv almıştım 42lb670v. Hâlâ kullanıyorum gerçi, ufaklığın odasında. Onda da YouTube a girmek istediğimde tv kitleniyordu, açmıyordu YouTube, servis de gelmişti bir çözüm üretmeden bastı gitti. Sonra ilk önce tv yi fabrika ayarlarına sıfırladım, sonra tv den konumu almanya seçtim ve tv ye güncelleme geldi, güncellemeyi yaptım, sonra konumu Türkiye yaptım, tekrar sıfırdan kurulum yaptım, otomatik güncellemeyi de kapattım, senelerdir bu şekilde kullanıyorum. Hatta bu sorun ile ilgili youtube da video bile yüklemiştim, meğerse çok kişi bu sorunla uğraşıyormuş o zaman. Sizde sıfırlamayı deneyin, konumu değiştirip, örneğin almanya, abd felan seçip güncelleme kontrolü yapın. Belki bir faydası olur.