servise söyledim servis bir sorun yoktur dedi,,,normal youtube ve netflixte de yapıyor bu sorunu anlamadım gitti servis ancak alıp test etmemiz gerek bizde kalması lazım diyor bende güvenemiyorum servise birde her zaman yapmıyor anlamadım gitti vallaBuraya da yazdım umarım faydası olurÖnemli - Televizyon Tavsiye Ana Konu
merhabalar şu ürün hakkında bilgi alabilir miyim?NAsıl bir ürün sizce ? Fiyatı nasıl? https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-50q60t-50-125-cm-4k-uhd-smart-qled-tv-dahili-uydu-alici.htmltavsiyeforumu.com
O zaman internet kaynaklı fln da olabilir telefon internetini açıp denermisin ?servise söyledim servis bir sorun yoktur dedi,,,normal youtube ve netflixte de yapıyor bu sorunu anlamadım gitti servis ancak alıp test etmemiz gerek bizde kalması lazım diyor bende güvenemiyorum servise birde her zaman yapmıyor anlamadım gitti valla
interneti modemden kablolu kullanıyorum,internet kaynaklı böyle şeyler olabilir mi yani tv ler kapanıp açılabilirler mi?O zaman internet kaynaklı fln da olabilir telefon internetini açıp denermisin ?
Modem kaynaklı reset çok meşhur dur. Deneyebilirsiniz bişey kaybetmezsinizinterneti modemden kablolu kullanıyorum,internet kaynaklı böyle şeyler olabilir mi yani tv ler kapanıp açılabilirler mi?
şimdi denedim aynı videoda aynı dakikada yine aynısı oldu ekran gittiModem kaynaklı reset çok meşhur dur. Deneyebilirsiniz bişey kaybetmezsiniz
Ekran mi gidiyor yoksa reset mi atoyorşimdi denedim aynı videoda aynı dakikada yine aynısı oldu ekran gitti