Beyler yerli montajcılar dan TV işin de fazla bir cacık olmaz! hatta hiç bir şey olmaz yaw
Vestel de çıta diğerlerine göre eski olması,işi daha iyi bilmesi v.s v.s hepsi bunların güzel ama ortada
hala ses getirecek bir panel yok
OLED gibi bir paneli var,satan çoğu yer bilmiyor bile
abi Oled Arçelik de var diyen kazma mağaza gördüm ben yahu
Avrupa da Fuara gitti Vestel(sanırım Fransa da olabilir IFA dan filan bahsetmiyorum) ben de net den bir şey araması yapıyordum
ülen bir baktım karşım da Vestel;daha doğrusu ben Toshiba ile ilgili bazı şeyler arıyordum ve tabi ki biliyordum Tosh ların eskiden beri
giriş seviye bazı TV lerini Vestelin ürettiğini ama bahsettiğim olay başkaydı benim!
Vestelin 2 tane elemanı fuar da ingilizce konuşmalar yaparak bir şey anlatıyordu! tepeye bakıyorum bir taraf da TOSHIBA yazıyor
diğer taraf da ise VESTEL;hadi buraya kadarı zaten biliyorum ama devamı hikaye çıktı tabi ki!
TR de ben Oled arıyorum yok,ülen Fuar daki neyin nesi diyorum cevap yok!
Acaba Fuar da ki TOSHIBA markasıylamı çıktı onuda öğrenemedim veya bilmiyorum!
Benim takıldığım Engine nedir,yazılım kime ait;HiSense mi üretti bunu? veya Vestele ürettirdi veya tam tersi Tosh Lisansıylamı Vestel
montajladı!
Modül ünitesi herkes de olduğu gibi bunda da LGD ama onu zaten herkes biliyor,Engine kimin! elimde kumanda olsa Vestelmi olduğunu
hepimiz şak diye anlarız ama bilgi yok!
Toshiba Dükkanı kapattı ama "Mühendis ekibi" duruyor;ya da onlarıda mı şutladı??
İsim hakkını 40 yıllığına $ 112 milyona HiSense ye kiraladı! Vestel hava aldı bu arada bu iş için!
HiSense ile ne gibi bir anlaşma var veya yokmudur....
yaw Vestelin bu işi yapamadığı kesin! "yapamadığı" derken herkes bunu anlıyor,böyle TV cilik olmaz,aynı manzara
Beko Grubu içinde böyle dir! yerli de panelcilik filan hikaye
Çin li DEV ler de sahaya daha fazla çıkıyor,HiSense şu anda number ONE oldu!
TR de hala sahaya çıkmaması ise çok garip!
Son 5 senedir ben bir tek HS yi izliyorum,takibe devam yaw
Koskoca Avrupa da bir tek İngiltere de sahaya çıktılar 5 senedir hem de,bu ingilizler panel işinde dünya da bir numaradır laf aramız da!
HS için dandik dendi boş çıktı Çin li dendi yaramaz dendi yine hikaye çıktı tutmadı,kısaca alınmaz dediler boş çıktı v.s v.s v.s
Sahaya ilk çıktıkları bir kaç sene komik rakamlara UHD panel sattılar ve epeyi de alanlar oldu!
HS şimdi dev oldu ama bu sene herifler uçmuş yaw,ucuz panel yok
HS izlemeye devam....