Lg nanocell vs grundig

M Çevrimdışı

mertyalcinkaya

Yeni Üye
29 Eyl 2024
6
34
Merhaba hali hazırda grundig 75ghu9000 cihazı kullanıyorum ,
Hakem heyeti kararı ile uygun fiyata lg 75nano766qa model cihaz da servis getirecek . Şimdi ikisini kıyaslarsak hangisi daha güzel ? Fiyat olarak önemi yok . Birisini ben kullanacağım diğerini annemlere koyacagiz . Karşılaştırırsak lg daha mı iyi ? Yoksa lg kötü ise annemlere lg yi göndereceğim . Teşekkürler
Samurai Samurai W Winston albanez albanez

Son düzenleme:
tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
503
36
yarın cevab verirler kardeşim boşuna bekleme busaatte kimse olmaz

yarın işvar biliyon

M Çevrimdışı

mertyalcinkaya

Yeni Üye
29 Eyl 2024
6
34
bugün servis getirecek :) servis getirmeden yazan olur insallah ona göre tvleri doğru evlere götürmüş oluruz . 75” yoksa taşınmıyor 😀

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
bugün servis getirecek :) servis getirmeden yazan olur insallah ona göre tvleri doğru evlere götürmüş oluruz . 75” yoksa taşınmıyor 😀
Benzer TV ler isletim sistemi ve görüntü işlemci farkı olur. Uydu üzerinden yani düşük içerikli yayınları daha iyi yükseltir. Buna siz karar verirsiniz. Aileniz uydu izler genelde. LG uyduda daha iyi görüntü verir.

M Çevrimdışı

mertyalcinkaya

Yeni Üye
29 Eyl 2024
6
34
Benzer TV ler isletim sistemi ve görüntü işlemci farkı olur. Uydu üzerinden yani düşük içerikli yayınları daha iyi yükseltir. Buna siz karar verirsiniz. Aileniz uydu izler genelde. LG uyduda daha iyi görüntü verir.
Genelde netflix YouTube vs dışında tv kullanmıyorum . Bir de xbox bağlıyorum . Bu durumda lg daha mı mantıklı

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
LG uydu yayınında başka bir yararı olmaz. Uydu yayınını kim kullanıyorsa LG yi onlara ver bence

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,735
40
Nano75 giriş seviyesi bir tv.

Aslına bakarsanız, LG markasının QNED90 hariç tüm led televizyonları vasat diyebilirim. Nedeni ise firmanın OLED'e ağırlık vermiş olması.

Arçelik dışarıya bilgi paylaşmadığı için televizyonlarında hangi donanımların kullandığını tam olarak bilmiyoruz, ağırlıklı olarak IPS tercih ediyor. GHU9000 120 hz'imsilerden 🙂

Her iki tv de benzer kalitede diyebilirim. LG'nin markadan kaynaklanan bir takım avantajları olabilir; görüntü işlemcisinden kaynaklı daha iyi hareket işleme ve daha iyi görüntü upscale etme gibi.

Geri
Üst Alt