LG Led TV Ses var, görüntü gidip geliyor.

S Çevrimdışı

samet90

Yeni Üye
1 Şub 2025
20
35
LG 50LF650V led tv'de görüntü gidip gelme problemi yaşıyorum.
Şunu farkettim, TV açılıştan itibaren ilk 15 dk. herhangi bir sorun yok.
15 dk. sonrasında ses var görüntü gidip geliyor.
Sonra görüntü kısa bir süre düzelip tekrar gidip geliyor.
Görüntü gittiğinde ekran arkasında gölgelenme var mı diye kontrol etmek istediğimde herhangi bir görüntü göremedim.
Problem ledlerde midir, yoksa farklı bir problem olabilir mi?
Desteğinizi rica ederim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,391
led arızası varsa görüntü gittiğinde ses varken fener yardımıyla ekranı kontrol edin. Görüntü varsa led arızalıdır.

L Çevrimdışı

luckyfather

Aktif Üye
25 May 2018
144
56
S samet90 kardeşim tv kaç senelik? bendeki lg tv nin lensleri gittiğinde aynı problemleri yaşamıştım görüntüyü çok zor görebiliyordum tabiki kullanılan lens kalitesine göre kullanım süresi fark ettirir.

S Çevrimdışı

samet90

Yeni Üye
1 Şub 2025
20
35
S samet90 kardeşim tv kaç senelik? bendeki lg tv nin lensleri gittiğinde aynı problemleri yaşamıştım görüntüyü çok zor görebiliyordum tabiki kullanılan lens kalitesine göre kullanım süresi fark ettirir.
Tv 10 senelik. Ortamı karartıp tv’nin yaklaşık 30 cm kadar karşısına geçip dikkatli bir şekilde baktığımda arka planda görüntüyü gördüm. Sanırım ledler gidik oluyor bu durumda.
Açılışta 10 - 15 dk çalıştığında başlıyor ekran git gel yapmaya.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,499
Tv 10 senelik. Ortamı karartıp tv’nin yaklaşık 30 cm kadar karşısına geçip dikkatli bir şekilde baktığımda arka planda görüntüyü gördüm. Sanırım ledler gidik oluyor bu durumda.
Led ya da besleme kartı arızası olabilir.
Yüksek ihtimal leddir.

Merter Elektronik Destek Çevrimdışı

Merter Elektronik Destek

Kurumsal Üye
13 Mar 2023
62
Sn S samet90 Merhaba,

Yazmış olduğunuz arıza için şirketimizin TV Panel Departmanından detaylı bilgi alabilirsiniz.
Eğer ki İstanbulda ikamet ediyorsanız, televizyonunuzu şirketimize getirip uzman teknik ekibimize inceletebilirsiniz.

Tel&WhatsApp: (501) 009 50 52

Adres: Tevfik Bey Mah. Dr. Ali Demir Cd. No:51 Kat:2 Kobi İş Merkezi

Size en iyi çözümü sunabilmek için bekliyoruz.

S Çevrimdışı

samet90

Yeni Üye
1 Şub 2025
20
35
aynısını yaşadım yapacağın ;

* ya ledelleri değiştirip başka arıza varmı ki inşallah yoktur
** ya da servise verip sorunu nedir demen..
sizde sorun nereden çıktı?
Kafamı kurcalayan konu, ledler olsa sürekli yapar bu ilk açılışta 15 dk. kadar bir zaman geçince yani ısınınca başlıyor yapmaya

S Çevrimdışı

samet90

Yeni Üye
1 Şub 2025
20
35
Sn S samet90 Merhaba,

Yazmış olduğunuz arıza için şirketimizin TV Panel Departmanından detaylı bilgi alabilirsiniz.
Eğer ki İstanbulda ikamet ediyorsanız, televizyonunuzu şirketimize getirip uzman teknik ekibimize inceletebilirsiniz.

Tel&WhatsApp: (501) 009 50 52

Adres: Tevfik Bey Mah. Dr. Ali Demir Cd. No:51 Kat:2 Kobi İş Merkezi

Size en iyi çözümü sunabilmek için bekliyoruz.
Malesef, Bursa'dayım.
Ama malzeme konusunda sizden temin edeceğim mutlaka.

Geri
Üst Alt