Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Sota satın alsın ben seve seve incelerim
Borcu bitene kadar bozulur o panel.
Sota satın alsın ben seve seve incelerim
Çok isterdim size olumlu cevap verebilmeyi fakat belli bazı tavsiyeler doğrultusunda yaptığım tüm denemeler (Hurda paneller üzerinde yaptığım denemeler) hep başarısız oldu. PDP diye geçen bu bölümler değiştirilebilir olsa da (Panel değil orası) artık parçasını bulmanın mümkün olmadığını düşünüyorum.Merhaba Adem Bey,
Youtube kanalınız sayesinde bu forumu öğrenmiş ve bugün itibariyle üye olmuş bulunmaktayım.
Öncelikle kanalınızdaki değerli paylaşımlarınız nedeniyle teşekkür ederim sayenizde bilinçlendim (lg servis rezaleti, philips servisi kullanılmış parça sorunu, toshiba-jvc yi vestel'in üretiyor olması vs vs)
Ben 9 yıldır panasonic plazma tv vt20e kullanıcısıyım, kızım ekrana elini sürmüş nemli pamukla temizlemek isterken kazara tırnağım kaplamayı orta şiddetli olarak çizdi (çizik hafifte değil, çok derinde değil), bu çiziği gidermek/azaltmak adına önerebileceğiniz ürün/metot var mıdır acaba. TV yi 3 metreden izlediğimiz için herhangi bir görüntü sorunu yoktur fakat titiz bir insan olduğum için varsa bir tavsiyeniz, çok memnun olurum.
Saygılarımla.
sana bana değil çöpe atacak parası olan zenginler için özel üretilmiş çok parası olupta harcayacak yer bulamayanlar i böyle entel dantel tv leri alırlarMillet o parayi bulsa ev alacak araba alacak colugunu cocugunu okutacak senelerce ev gecindirecek paraya televizyon almak ne gunlere kaldik arkadas
Abi odanin tavanina plazma montaji yapmistik.daha neleeer neler peeehhh...Bizim Türk halkı cebinde parası olsa da bu tv ye para vermez.
Milletçe biz isteriz ki EN BÜYÜĞÜ ve EN GÖSTERİŞLİSİ duvarımızda asılı olsun, TV çalışmasa da o heybetl heybetli orada dursun.
Bu garip Adem, yıllar boyunca hangi mecralarda ne montajlar yaptı ve nelerle karşılaştı beyaaaaa
2006 yılında Kuşadasında Plazma montajı için gittiğimde evde, Montaj yapacak duvar bulamamıştık zira kerpiç evdi.Abi odanin tavanina plazma montaji yapmistik.daha neleeer neler peeehhh...
Abi odanin tavanina plazma montaji yapmistik.daha neleeer neler peeehhh...
19 / 20 yıl olmustur.fantezı dunyası cok genıs bı abımızdıDepremde TV süpriz yapmasa bari.
sola )Nereye katlanıyor?